Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
válasz
üzenetére
Megtaláltam. 2014-ben itt vettem, kemény 4000 Ft-ért. Most 8700 Ft körül lehet az ára és vásárolható.
Nem igen kattintok sehova és nincsenek is annyira fontos dolgok a gépen. Gép platform váltás lett Windows 10-el. Eddig Win7 + MSE+MBAM kombó volt. 10 alá nem tudom szükséges-e extra vírusirtó, vagy elég lenne egy mbam és csókolom.
-
(Bundás)
addikt
Tudod az egyéni vállalkozás is vállalkozás; ami ugye lehet egyszemélyes. Jövedelme annyi amennyit megtermel, költeni meg annyit költ amennyi szükséges, legalábbis aki ésszel csinálja.
Nem mindegy 8000 Ft-ért egy éves licencet vagy élettartamot vesz az ember; sem egyszemélyes vállalkozásnál, sem ahol ötven darab gép van...
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Van valahol most akciósba a termék? Akár Magyarországon... Vállalkozós gépre kéne, jó lenne ha tudnék bankártyával fizetni és számla is lenne róla...
-
(Bundás)
addikt
Köszi srácok, holnap intézek egyet, ez így nagyon korrekt.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tudod az egyéni vállalkozás is vállalkozás; ami ugye lehet egyszemélyes. Jövedelme annyi amennyit megtermel, költeni meg annyit költ amennyi szükséges, legalábbis aki ésszel csinálja.

Mert a linkelt oldal egy német cég (cleverbridge AG) által kiszámlázott példány.