Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
Új hozzászólás Aktív témák
-
laktop
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan mit nyeltem be, de pár napja az MS Edge böngészőt használva azt tapasztalom, hogy egy weboldalon lévő linkre kattintva elsőre egy új lap nyílik meg, rajta (mindig más) valamilyen reklámmal, nem pedig a link valós tartalma. Már a linkre való mutatáskor nem is a kis kéz ikon jelenik meg, hanem marad a nyíl ikon.
Amit a neten utána tudtam olvasni, abból azt vettem ki, mintha ez valamilyen browser redirect malware lenne, amire ez a Malwarebytes is jó. Hát letöltöttem, talált is egy pár dolgot a gépen, ki is pucolta, de továbbra is fennáll a fenti jelenség. Kipróbáltam már a Spybot-ot, a SuperAntiSpyware-t, a Reimage-t és a Plumbytes Anti-malware-t is, de egyik sem volt hatásos.
Igazából mit is nyelhettem be, és mi szabadít meg tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- XPEnology
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest