Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
laktop
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy pontosan mit nyeltem be, de pár napja az MS Edge böngészőt használva azt tapasztalom, hogy egy weboldalon lévő linkre kattintva elsőre egy új lap nyílik meg, rajta (mindig más) valamilyen reklámmal, nem pedig a link valós tartalma. Már a linkre való mutatáskor nem is a kis kéz ikon jelenik meg, hanem marad a nyíl ikon.
Amit a neten utána tudtam olvasni, abból azt vettem ki, mintha ez valamilyen browser redirect malware lenne, amire ez a Malwarebytes is jó. Hát letöltöttem, talált is egy pár dolgot a gépen, ki is pucolta, de továbbra is fennáll a fenti jelenség. Kipróbáltam már a Spybot-ot, a SuperAntiSpyware-t, a Reimage-t és a Plumbytes Anti-malware-t is, de egyik sem volt hatásos.
Igazából mit is nyelhettem be, és mi szabadít meg tőle?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Diablo IV
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest