Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teodor52
senior tag
Megnéztem,rendben van!
Most néztem csak az emailt amit a sikeres tranzakció során kaptam.
Kicsit figyelmetlen voltam,mert ha lejjebb lapozok, akkor van egy olyan pontja az üzenetnek, hogy előfizetés megszüntetése.Ez alatt olvasni hogy előfizetését a lenti hivatkozásra kattintva szüntetheti meg.A megszüntetés a jövőbeli díjfizetési kötelezettségekre vonatkozik és nem alapoz meg visszatérítési igényt.
Gondolom a megadott hivatkozáson keresztül tudom teljesíteni a kívánságom.
GoodSpeed: Nem csak ez a program van önállóan a gépemen hanem a Kaspersky a fő programom csak mbam-el együtt használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest