- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
Nah megtaláltam...netposta.hu volt régen. de megszünt. Most a primpostán lehet elvileg megnézni a régi leveleket. De a lényeg, hogy regisztrálni már nem lehet seholsem sajnos...

Köszönöm a segítségeket!
-
Gordiann
őstag
-
Gordiann
őstag
-
dew28
aktív tag
-
Ramius
őstag
-
7
addikt
-
Makaveli
senior tag
-
Gordiann
őstag
-
Makaveli
senior tag
-
Gordiann
őstag
Hali
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a "@hellobello.hu" mail-cím melyik kiszolgálónál elérhető/igényelhető?
...rokon kislány mindenképpen ilyet szeretne. Nem találom sajnos sehol... primposta volt a tippem de ott csak "hello.hu" van...
Nem tudja vki?
-
róland
veterán
-
pilóta
nagyúr
Valaki tudja, hogy már vagy két hete miért nem működik a mailpont? A weboldaluk se jön be, meg a levelek se jönnek...
-
tomazin
veterán
Jó volt még a mailpont régebben,de mostanában.Webről nem tudok belépni már 3hete...

És a jajj,de rossz nekem mailokból meg már irtam...so lol -
Bibby
addikt
Neee, csak a freemail-t ne említsd...Barátságos? vagy azért mert mindenki ezt ismeri? egyetlen szimpatikus tulajdonságát nem láttam még.
-
SwordWarrior
csendes tag
Hellosztok!!!
Hát a legjobb levelezőrendszer cím kicsit túl tág szeintem... Alapvetően két célra használják, a levelezésre és a programok/zenék/stb. átküldésére... Szerintem a freemail az etalon, mert barátságos, és mostmár a tárhely is elfogadható!!(25Mb) De a GMail az én listámon szorosan a második, már-már holtverseny!! Én nem is ismerek nagyobb tárhellyel rendelkező levelezőrendszert...
[Szerkesztve] -
n0_gAboR
őstag
szar ez a mailpont, mar kb 1 honapja nem mukodik rendesen:S
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
Drental
újonc
legútóbbi hírlelükben benne van, hogy a teljes magyarosítást elkezdték, attól nem aggódom, csak még néhány mókus plugin nem megy. De hát fenét érdekli, úgysem használok semmi extrát, meg azt is folyamatosan fejlesztki
A saját új béta felületük nekem nagyon bejön, ha többet fog tudni a mostaninál akkor tuti azt fogom használni, de szerintem nem leszek egyedül
mailpont

-
Poctar
senior tag
-
Drental
újonc
Helló.
Nekem már elég régóta van a mailponton postafiókom és én meg vagyok elégedve vele. Igaz, hogy a webmail felületük még nem a legjobb és 1-2 szolgáltatás hiányos, de így is rengeteg extrát nyújtanak és azt mind ingyen (ellentétben ugye 1-2 másik szolgáltatóval). Szerintem jó irányba halad az egész, én kitartok továbbra is mellettük

-
Poctar
senior tag
Szomszédok vagyunk

Kíváncsian várom az Ftp-s szolgáltatást. -
Poctar
senior tag
-
SPDeluxe1.0
aktív tag
-
QuarK
senior tag
-
Poctar
senior tag
Én vagyok a 20754-ik regisztrált MailPont-os felhasználó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Poctar
senior tag
Még nem találtam ilyen témájú topicot.
Épp ma ismertem meg ezt a csodás MailPont.hu-t.
Szerintem elég jó.
Idáig Freemail-t, Mailbox-ot és Citromail-t használtam. Gondolkodtam a Gmail.com-on, de most már nem, mert megtaláltam a MailPont.hu-t.
Bővebben:Bővebben: link
Néhány Tulajdonság:
-1 GByte ingyenes e-mail tárhely
-Korlátlan méretû állományok fogadása
-POP3, POP3 SSL, iMAP, iMAP SSL elérhetõség
-Aldomain saját e-mail címre
-Max. 15 Mbyte méretû állományok küldése!
-E-Mail átirányítás másik MailPont-os címre
Tervezik + 2 GByte tárhely és 20Mb-s méretű állományok küldésének lehetőségét.
Mi a véleményetek róla?
Érdemes használni?
Milyen hibái vannak?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- Diablo IV
- Gaming notebook topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mailpont

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)