- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Az eredeti Lsposed projekt valóban megállt, de vannak forkok amik kompatibilisek az újabb Androidokkal.
Nézd meg a #6366-ot, és az előzményét a #6341-et amiben benne vannak a linkek az LSposedhez és HMAL hoz amiket én először a bankok őz nem raktam fel de később mégis felraktam más app miatt.
A #6393-ban leirtam, hogy nekem hogyan sikerült elindítani a DAPot A14 alapú LOS 21-en.
Persze, más megoldás is létezhet.
-
LOS 21 official, Mi 10T
DenyList:
- DAP
- Google Play Services, Google Service Framework (és minden ami Google, de ez a 2 valüszínűleg a legfontosabb)HMAL invisible apps:
HMAL
Magisk
Applied to:
- Google Play Services, Google Services FrameworkÉn még a GSF nek egy adattörlést is nyomtam, és újra is indítottam a készüléket.
Így enged eljutni a belépésig, tovább nem próbáltam.
-
crok
Topikgazda
Az utolsó v27 Canary az a 27008 volt, igen, arra gondoltam.
-
crok
Topikgazda
Ilyennek nem esünk neki backup nélkül.. ha az nincs akkor nincs meg az a boot.img amit utoljára használtál? Másrészt egy akármilyen készüléken patch-eld meg akkor a v27-el vagy méginkább az utolsó v27 Canary-val.
Szerintem a remove-modules-ra nem lesz szükség, főleg amíg azt se tudod hogy egyáltalán valamelyik modul csinálja-e. Az összefoglalóban leírtam hogy lehet letiltani és akkor nem kell törölni se őket, elég letiltani.. valamint ott van a safe mode-ban indítás is. -
crok
Topikgazda
A "tuloldal" szerint biztonsagosabb a kenyes adatok tarolasa, par alkalmazas (bank es jatek) mar most is megkoveteli.
Az osszefoglaloban kb. leirtam es ket alapos (de angol..) linket is tettem be, keress arra, higy "A SafetyNet kivezetésre kerül és helyette a Play Integrity lesz bevezetve".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flotta- ajánló keresés belépéshez
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Le Mans Ultimate
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged