Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe62
aktív tag
Hali Mindenki!
Kb.3 hete segítséget kértem Tőletek egy miui 14 stabil rom installálásával kapcsban egy poco f4re.
Szelíd lebaszásokat és irónikus hozzászólásokat is kaptam (amit toleráltam, annak ellenére, hogy jeleztem, tudom ez nem az a fórum, de írtam, hogy sehol nem kapok értelmezhető segítséget mert szart sem értek (értettem) ehhez, ezért több fórumot is javasoltak az itt lakók (prohardver), többek között Titeket is és így jutottam el ide..., csak leírom az előzményeket..). Jelentem sikerült feltennem bootloader nyitással...stb...az átdolgozott!!!! magyar nyelvű eredeti kínai EU rom-ot (Nem launcher, mert ezt is megkaptam
) és kiválóan műx. Ez a rom rengeteg többlet tudással rendelkezik, mint az, amit Kínában és azután Indiában lebutítottak ide Európába...(érthetetlen, hogy miért szedték ki a miui 14 fejlesztés savát-borsát nekünk...). Szóval, ezt azért írom, hátha hozzám hasonlóan idetéved valaki ezzel, gondolkodik a feltöltésen és ha olvassa ezt a hozzászólást, nyugodtan megkereshet.
Peace és minden jót az összes fórumlakóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Politika
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Milyen routert?
- EA Sports WRC '23
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest