Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz presbazsi #2625 üzenetére
"ha az benne lett volna az alap gémben Vitoval, mellékküldetésként akkor év játéka sztem"
sehol se lett volna az év játéka. még mindig édeskevés a GTA IV-el szemben, és hiába ugatják a bullshit-jüket az elfogult fanboy-ok, hogy ez nem a GTA, a második rész már túlságosan is hasonlít a GTA IV-re ahhoz, hogy ne hasonlítsa őket akarva-akaratlanul is össze az ember.
pedig én aztán nem vagyok GTA-fan, mégis azt kell mondjam, hogy egy messze sokkal jobban kiaknázott játék több tízórányi tartalommal, multiplayerrel; az idegesítő hibái ellenére azt a játékot tisztességesen megcsinálták. a Mafia meg kb. egy GTA basics-et tol eléd teljes áron, amiből hiányzik az összes tartalom
GTA IV => összességében kegyetlenül szórakoztató játék, rengeteg tartalommal, jó játékegyensúllyal. jól összerakták
Mafia II => kevés tartalom, felborult játékegyensúly, kevés móka; egy vontatott üresjárat az egész játék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest