Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vkrisz82
üzenetére
A sharedobject-nek nézz utána, az való erre a célra.
Primőr: Ez nem ilyen egyszerű. Én régen egy rajzfilmstúdióban dolgoztam Flash-el, és volt olyan anim, amit 2 óra alatt össze lehetett rakni, és volt 3 hónapnál tovább tartó cucc is. És nem volt annyival szebb, látványosabb, mint amennyivel több idő volt megcsinálni.
A megrendelő marhaságaitól függ. Általában, aki nem ért hozzá, olyanokat kér (Murphy), amit a lehető legnehezebb megcsinálni.
80-at egy Flash animért? Milyenért? Egy komplett videoklipp, vagy egy villogó banner? Nem mindegy!!Milyen nehéz? Attól függ, hogy ráál-e az agyad. Van aki élvezettel csinálja, neki könnyű, van, aki csak egy jó pénzkereseti lehetőséget lát benne, semmi többet. Ő valószínűleg vért fog pisálni. Kivéve, ha annyira szereti a pénzt, hogy be tudja magának magyarázni, hogy szereti csinálni.
Nekem gyerekjáték volt, mert szerettem csinálni. Ex-kollégámnak nagyon nehéz volt, mert egyszerűen másfele ment az agya, pedig ő sokkal régebb óta foglalkozott ilyesmivel, csak ő ugyebár papíron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Samsung kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Apple asztali gépek
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest