Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• naja

aktív tag

válasz tlac #37778 üzenetére

Hm, köszönöm. Újabb érdekes adat, be is írom a noteszomba. :D
    Amúgy soha nem is érdekelt a tuning. Az hobbinak/őrületnek jó lehet, de munkagéphez vagy szórakozásra azért van jobb dolog (ennél már a bélyeggyűjtés, terepasztalozás vagy a horgolás is jobb lehet).

#37777 ThuG4LifE: Köszi, akkor Dortania guide ezek szerint lefed mindent, így az ottaniak elegendőek is lesznek. Szuper. Igazán nem is vártam mást Tőle, csak a biztonság kedvéért kérdeztem rá.

#37779 MoonMine: Az tény és való, hogy a Clover egyre okosabb lett. Amúgy elképesztő, hogy mit is vittek véghez a kollégák a fejlesztésével az évek alatt. Ha jól tévedek nagyon régen nem is volt efi/clover/KEXT mappa, minden kext ment a rendszerbe valahova (S/L/E, L/E). Később lett az nagy fícsör, hogy már nem kell, sőt nem is szabad/lehet bemásolni. Meg aztán SIP is csak kapitány óta van.

#37780 Cingi1979: Senki nem is állította, hogy mostanában bármit is be kellene másolni a rendszerbe. Minden úgy van, ahogy írtad, és ezzel mindenki egyet is ért. Ha figyelmesen elolvasod az erről szóló részeket, mind arra utal, hogy régen voltak ilyen dolgok. Csak egy kicsit "nosztalgiáztunk". :)

#37781 MoonMine: Most én is rákerestem, és látom a Clovert is már mások fejlesztik Az eredeti arcok közül egy van csak meg. Uramatyám a Chimera! Emlékszem akkor még mennyire fantasztikus filmbe illő volt számomra az ami történt. Azt se tudtam mit csinálok, csak nyomkodtam a telepítőt trial-and-error alapon. Aztán egyszer csak működött. :D
    Mert a Mountain Lion volt az első, amit App Storeban meg lehetett venni, és egyúttal az utolsó is... :) A többi már ingyenes volt.

Nahát ez jó volt. Köszi mindent!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés