- Argos: Szeretem az ecetfát
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Hm, köszönöm. Újabb érdekes adat, be is írom a noteszomba.
Amúgy soha nem is érdekelt a tuning. Az hobbinak/őrületnek jó lehet, de munkagéphez vagy szórakozásra azért van jobb dolog (ennél már a bélyeggyűjtés, terepasztalozás vagy a horgolás is jobb lehet).#37777 ThuG4LifE: Köszi, akkor Dortania guide ezek szerint lefed mindent, így az ottaniak elegendőek is lesznek. Szuper. Igazán nem is vártam mást Tőle, csak a biztonság kedvéért kérdeztem rá.
#37779 MoonMine: Az tény és való, hogy a Clover egyre okosabb lett. Amúgy elképesztő, hogy mit is vittek véghez a kollégák a fejlesztésével az évek alatt. Ha jól tévedek nagyon régen nem is volt efi/clover/KEXT mappa, minden kext ment a rendszerbe valahova (S/L/E, L/E). Később lett az nagy fícsör, hogy már nem kell, sőt nem is szabad/lehet bemásolni. Meg aztán SIP is csak kapitány óta van.
#37780 Cingi1979: Senki nem is állította, hogy mostanában bármit is be kellene másolni a rendszerbe. Minden úgy van, ahogy írtad, és ezzel mindenki egyet is ért. Ha figyelmesen elolvasod az erről szóló részeket, mind arra utal, hogy régen voltak ilyen dolgok. Csak egy kicsit "nosztalgiáztunk".
#37781 MoonMine: Most én is rákerestem, és látom a Clovert is már mások fejlesztik Az eredeti arcok közül egy van csak meg. Uramatyám a Chimera! Emlékszem akkor még mennyire fantasztikus filmbe illő volt számomra az ami történt. Azt se tudtam mit csinálok, csak nyomkodtam a telepítőt trial-and-error alapon. Aztán egyszer csak működött.
Mert a Mountain Lion volt az első, amit App Storeban meg lehetett venni, és egyúttal az utolsó is...A többi már ingyenes volt.
Nahát ez jó volt. Köszi mindent!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LTE frekvenciák
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest