Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Smiley

addikt

válasz Plasticbomb #30208 üzenetére

En egyetertek veled, de a legtobb felmerulo kerdesre ott a valasz a clover wiki-ben... :U
    Idejon a full tapasztalatlan user, akinek a clover egy teljesen uj valami, de a faradsagot mar nem veszi arra, hogy legalabb a wiki oldalon a bevezetojet elolvassa, mielott nekiall kattingatni. Aki elolvassa az osszefoglalot, es minimalisan legalabb tisztaban a unix alapu rendszerek mukodesevel, az tudni fogja, hogy pl a FAT32-es EFI particion felesleges a jogokkal jatszani. Ez az egyik legjobb pelda az arra, hogy nekiugranak olyan dolgoknak amikkel minimalisan sincsenek tisztaban. En ezert is adtam fel, az elmult idokben csak olyan kerdes jott, amire a google fel perc alatt valaszol... aztan amikor ezt leirom, akkor meg en vagyok a bunko a hozzaallasommal... hat koszi szepen, en anno patcheltem chameleon-t, es mar kiegeszitettem a clover wiki-t, hogy a tobbieknek meg konnyebb legyen. Ha a kedves user-ben viszont nincs annyi kitartas, hogy mielott nekiugrik egy a szamara teljesen ismeretlen rendszer felhakolasanak egy hivatalosan nem tamogatott hardware-re, termeszetesen mindenfele minimalis szakmai utanaolvas nelkul azon rohadtul nem is akarok segiteni.

De, hogy pozitiv is legyek, most mar nekem is van UEFI-s gepem a cegnel(haladok a korral) ;], szoval vallalom, hogy valamelyik raeros esos hetvegen megirom ujra az egesz telepitesi leirast 2 reszre bontva, de mostanaban annyi a melom, hogy ki se latszom belole.

Az unibeast-et azert nem kevernem bele, mert megcsinalja a leiras alapjan, kattint meg kettot aztan leirja, hogy szar meg nem megy. Ezen utana rohadt nezes segiteni, mert az unibeast is naprol napra valtozik.

• Mr.C

őstag

válasz Plasticbomb #30208 üzenetére

nem azt mondom, hogy használja azt, hanem hogy telepítsen és gyakoroljon rajta.... milyen egy nem windows-t telepíteni, milyen komponensekból áll, milyen a bootloader, mi az a swap stbstbstb... nem pedig úgy fogjon neki, hogy terminal-t is csak úgy használt, hogy cpoy-paste szintnél megragadt...

de ha majd lesz időm, lehet én is csinálog egy logout bejegyzést pár dologról.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés