-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
válasz
Plasticbomb #30208 üzenetére
En egyetertek veled, de a legtobb felmerulo kerdesre ott a valasz a clover wiki-ben...
Idejon a full tapasztalatlan user, akinek a clover egy teljesen uj valami, de a faradsagot mar nem veszi arra, hogy legalabb a wiki oldalon a bevezetojet elolvassa, mielott nekiall kattingatni. Aki elolvassa az osszefoglalot, es minimalisan legalabb tisztaban a unix alapu rendszerek mukodesevel, az tudni fogja, hogy pl a FAT32-es EFI particion felesleges a jogokkal jatszani. Ez az egyik legjobb pelda az arra, hogy nekiugranak olyan dolgoknak amikkel minimalisan sincsenek tisztaban. En ezert is adtam fel, az elmult idokben csak olyan kerdes jott, amire a google fel perc alatt valaszol... aztan amikor ezt leirom, akkor meg en vagyok a bunko a hozzaallasommal... hat koszi szepen, en anno patcheltem chameleon-t, es mar kiegeszitettem a clover wiki-t, hogy a tobbieknek meg konnyebb legyen. Ha a kedves user-ben viszont nincs annyi kitartas, hogy mielott nekiugrik egy a szamara teljesen ismeretlen rendszer felhakolasanak egy hivatalosan nem tamogatott hardware-re, termeszetesen mindenfele minimalis szakmai utanaolvas nelkul azon rohadtul nem is akarok segiteni.De, hogy pozitiv is legyek, most mar nekem is van UEFI-s gepem a cegnel(haladok a korral)
, szoval vallalom, hogy valamelyik raeros esos hetvegen megirom ujra az egesz telepitesi leirast 2 reszre bontva, de mostanaban annyi a melom, hogy ki se latszom belole.
Az unibeast-et azert nem kevernem bele, mert megcsinalja a leiras alapjan, kattint meg kettot aztan leirja, hogy szar meg nem megy. Ezen utana rohadt nezes segiteni, mert az unibeast is naprol napra valtozik.
-
Mr.C
őstag
válasz
Plasticbomb #30208 üzenetére
nem azt mondom, hogy használja azt, hanem hogy telepítsen és gyakoroljon rajta.... milyen egy nem windows-t telepíteni, milyen komponensekból áll, milyen a bootloader, mi az a swap stbstbstb... nem pedig úgy fogjon neki, hogy terminal-t is csak úgy használt, hogy cpoy-paste szintnél megragadt...
de ha majd lesz időm, lehet én is csinálog egy logout bejegyzést pár dologról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged