Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pepe1125

tag

válasz csabi94 #25123 üzenetére

A telepítőt úgy csináltam, hogy letöltöttem az Appstore Yosemite appját, ez bekerült az applications könyvtárba. Majd ahogy a videókon is mutatják, UniBeast és egy 32GB pendrivera rátettem. Bebootoltam róla, beállítottam bootoláskor a gépemnek megfelelő FLAG-eket, Gigabyte GA-EX58-UD4P. Feltelepítette a hdd-re amit Yosemite névvel neveztem meg.

Mivel megformáztam a winyót MAC OS X Journal (Extended) -re és a GUID bootot engedte csak, ezért a telepítés után beindítottam a működő Snow Leo-t és onnan letöltöttem egy Chameleont ami kimondottan Yosemite-ra van fejlesztve. Ez az. :) És itt tartok most, hogy bootoláskor 1. nem reagál a billentyűzetemre, 2. betölti a Win7-es rendszert a Yosemite helyett. Pedig 100%- hogy telepítette a hdd-re és kiírta, hogy telepítés kész.
    3. Van egy hasonló alaplapra az ud5-re egy más által elkészített jól működő csomag. Azzal felülírtam az én rendszerem pár könyvtárát és a Chameleon legalább most már próbál a Yosemite HDD-ről bootolni, viszont nem talál valami kernelt. tehát rögtön egy sor után leáll a dolog.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés