- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
az apróság az oké .... HD sentinel meg ilyenek, total commander ... az is 2-3 fős "banda" ...
de amikor meg akarok tanulni egy programot (2-300.000 Ft-os), és a fejemhez vágják h warezolok, és mért nem trialt használok, miért nem a tanulásra kifejleszett verziót, akkor azt már túlzásnak érzem .... hiszen most annyira mindegy hogy a warezot tanulok-e vagy a trail al vagy a lebutítottal, pénzt nem keresek vele egyik esetben sem, és fizetni sem fizetek az adott cégnek egyik esetben sem .... tehát nem esik el bevételtől, én meg nem jutok bevételhez ....
meg az esik még sz*rul amikor azok szólnak le, akik csak neteznek, zenét hallgatnak, meg videot néznek a gépen ... namármost én ezt némi túlzásal DOS alól is meg tudom tenni
lynx-et nem szinvesen használnék ... (videot nézni: mpg123, sőt: mplayer.exe (legjobb), zenét hallgatni: xtc-player) .. de szóval ezt akármelyik freeware OS is tudja ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged