Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Phantomhive

aktív tag

válasz Máté94 #16112 üzenetére

amúgy szerintem eléggé be vannak optimalizálva.
    abból indulok ki, hogy a múltkor turkáltam a driverekben és csomó olyan bejegyzést találtam, ami azt szabja meg, hogy melyik gépen(rendesen fel vannak sorolva, hogy macpro 1,1 macpro 2,1 macpro 3,1, stb..stb..) milyenek a hőmérséklethatárok meg mikor mit használjon. és ezek csak azok a dolog, amiket a plistből ki tudtam bogarászni. nyilván van rengeteg olyan hivatkozás is, amikről nem is tudom, h mire mutatnak és nem is tudnám olvasni.

szóval az os elég jól rá van hangolva minden hardware-re egyedileg és nem véletlenül tudnak a macbook gépek mérföldekkel nagyobb kussban u.olyan teljesítményt hozni, mint 1 pc, csak süvöltő ventilátorokkal.

ja és gyári driverekről beszélünk. (az ati5000 és x1300 kextek valamelyikében tuti ti is megtaláljátok, amire gondolok, ha érdekel)

egyszer jó lenne összetenni koppra u. azt a konfigot pc-ben, mint mac pro-n és a legkülönbözőbb dolgokat megtenni rajtuk.

• AdamP900

tag

válasz Máté94 #16112 üzenetére

Nem lenne hülyeség az utóbbi gondolatod. :D

Lehet ha másik deszka lenne a gépbe, ami jobban lenne támogatva akkor másképp vélekedék. Viszont még is van bennem egy olyan érzés, hogy a saját környezetében csak jobban futhat ez. Lehet változna ez az álláspont, ha lett volna már mivel összehasonlítanom ezt a rendszert egy eredetivel.

Meg az az érzésem van, hogy mire így összeválogatja az ember a kompatibilsnek mondható cuccokat, addigra ott tart, hogy mondjuk 220 -ért meg tud venni egy C2D -vel szerelt MB Air -t. Értem ez alatt a kompatibilis dolog alatt mondjuk az Apple hálókártyát vagy mint. Még ha nem is nagy tételek, azért előbb - utóbb ott tart az ember, hogy lehet ennek az árából már egy használt Mac kijött volna.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés