- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Korábban javasoltátok, hogy vegyek HP DC7900-at kezdésnek. Ez jó lenne?
Természetesen valami VGA-t vennék hozzá, mert az integrált ennél nem tudom hogy muzsikál meg hogy egyáltalán támogatott-e az OSX-nél.
Van itt ilyen is, csak ennél nem tudom, hogy cserélhető-e a VGA, meg a procija elég-e. -
30z.Samu
félisten
válasz
cildren #26769 üzenetére
Az jó!
Viszont az sem árt, ha picit mélyebben is beleásom magam, ha esetleg úgy határozok, hogy erre a célra építenék egy erősebb vasat.
Akkor tudjam mit kell csinálni. De abban igazad van, hogy az egyszerűbb megoldással meg tudom nézni tetszik-e a rendszer.
Találtam ilyen gépet, 20-25 körül már vannak.
-
30z.Samu
félisten
Skacok! Lenne lehetőségem hozzájutni egy PC-hez, amiben egy ASUS P5KPL-VM deszka van. Szerintetek ez alkalmas OS X futtatására?
-
30z.Samu
félisten
válasz
Wiz Khalifa #26755 üzenetére
Ment PÜ
-
30z.Samu
félisten
Köszönöm mindenkinek a választ! Igazából a rendszerrel is most ismerkednék. Van itthon elfekvőben egy C2D E6300 CPU, arra gondoltam, hogy ahhoz vennék valami Intel chipsetes lapot, meg mondjuk 4GB RAM-ot és valami VGA-t. Az sem baj, ha elsőre nem az El Capitan megy fel, hanem kicsivel régebbi. Aztán ha megtetszik a dolog, akkor elkezdek egy izmosabb gépet összerakni, ez meg jó lesz tartaléknak.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem! Elhatároztam, hogy belevágok egy Hackintosh projektbe.
Viszont előtte meg kellene válasszam, hogy milyen hardvert teszek alá. Azt már tudom, hogy az Intel platformot szereti, azon belül is C2D-től felfelé. Kérdésem az lenne, hogy alaplap választásánál mit vegyek figyelembe? Gondolok itt a chipsetre vagy esetleges tudásra, ami kellhet az OS X-hez. Ha esetleg összedobok egy Intel alaplappal ellátott gépet egy Core 2-es (vagy erősebb) hardverrel, akkor már nyert ügyem van? Vagy nem ennyire egyszerű a történet? Köszönöm szépen előre is szíves válaszotok, tanácsotok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3350
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest