- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Som@
őstag
''tudod HÁNY ILYEN VEVŐ VAN? több mint eladó''
Tudom, hogy vannak ilyen vevők! Nem is egy. De attól ez még nem mentség. Miért kell(ene) nekem ugyan olyan bunkó módon viselkednem, mint a másiknak? :U
''sajnálom, hogy szembehelyezkedtem a kérdésben néhányótokkal, de itt ugylátszik mindenki jól végzi a dolgát, és soha semmit nem csinál rosszul a munkája során.
mindig mosolyog, mindig elnézést kér, stb. pedig azt hittem, hogy ide is emberek járnak ide az elit jár
én gyarló ember vagyok. törekszem a jóra, de nem sikerül mindig. ez van ''
Most miért kell megsértődni, kiforgatni a másik szavait. Én sem vagyok hibátlan. Szoktam hibázni. Viszont akkor mosolyogva elnézést kérek, beismerem a hibámat. Ez még mindig szimpatikusabb szvsz, mint megsértősni, bunkózni! -
Som@
őstag
Akkor se egyen az eladótérben az eladó. Pont az ilyen esetek elkerülése végett (se).
''óra után, ahonnan ülve kis se látszol, erre jön vki aki csakazértis odamegy és ''ugráltat'', noha a többi pultnál se kellene sokat várnia.''
Miért ne mehetnék oda, csak azért mert a személyes ügyeit intézi. Intézze, de ne az eladótérben. (pl. mobiltelefonálás) Én sem megyek oda az eladóhoz, miközben a hamburgert eszem, mint ahogy pl. nem telefonálok közben. Ha meg közben csörög is a telefonom, elnézést kérek, felveszem, hogy közöljem a hívó féllel, hogy majd visszahívom.
Alapvető emberi viselkedésforma. Aki erre nem képes, az ne menjen eladónak! -
Som@
őstag
''nekem pont ellentétes a véleményem arról, hogy ki volt a tiszteletlen
ki tudja mióta volt talpon, s végre örült 10 perc szünetnek meg annak hogy kajálhat.''
Az eladó ne egyen az üzlethelységben! A személyes problémája meg nem biztos, hogy a vevőre tartozik, ahogyan én sem zúditom a fejére a saját problémáimat!
Az alapvető jómodorhoz pedig hozzátartozik, hogy visszaköszönök. (Abba már ne menjünk bele, hogy az eladónak illene előreköszönni.)
Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Brave
- Ez a mondat angolul?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest