Aktív témák

• PrinczA

őstag

Lehet en vagyok az 1etlen, de nekem szinte minden cuccom onnan van (Mistral) kozel van a munkahelkyemhez, olcso, telefonon es neten meg tudom nezni a raktarkeszletet.

- 1* behalt a noname RAMom (volt vagy 6 honapos), visszamentem (szamla, miegymas), lekuldtek a pincebe, ott kelett varni vagy 45 percet, utanna RAM odaad szervizes egyennek, egy kicsit szoszmotol vele, kijeleti rossz, csere, erre mondom csereljuk be egy nagyobbra, ha mar itt jarok, O.K. az aktualis aron visszavettek es rafizettem a nagyobbra
    - 2* vettem egy tv kartyat, egy regi gepbe kellett es amit kerestem az epp nem volt (nem hivtam fel elotte oket), mondtek probaljam ki egy masikat, ugy is lett, de otthon kiderult, hogy nem fer be a gepbe, mert kicsit hosszu (mar nem emlexem mi volt utban) masnap visszavittem, akkora hoztak abbol amit venni akartam, es kicsereltuk.

- 1ik baratom is onnan vette a gepet, ott pakoltak ossze (igyaz mi valogattuk az alkatreszeket, volt amire varni kellett 1-2 napot), es ugy 2 eve megy mindengond nelkul.

Aktív témák

Hirdetés