- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
PrinczA
őstag
Lehet en vagyok az 1etlen, de nekem szinte minden cuccom onnan van (Mistral) kozel van a munkahelkyemhez, olcso, telefonon es neten meg tudom nezni a raktarkeszletet.
- 1* behalt a noname RAMom (volt vagy 6 honapos), visszamentem (szamla, miegymas), lekuldtek a pincebe, ott kelett varni vagy 45 percet, utanna RAM odaad szervizes egyennek, egy kicsit szoszmotol vele, kijeleti rossz, csere, erre mondom csereljuk be egy nagyobbra, ha mar itt jarok, O.K. az aktualis aron visszavettek es rafizettem a nagyobbra
- 2* vettem egy tv kartyat, egy regi gepbe kellett es amit kerestem az epp nem volt (nem hivtam fel elotte oket), mondtek probaljam ki egy masikat, ugy is lett, de otthon kiderult, hogy nem fer be a gepbe, mert kicsit hosszu (mar nem emlexem mi volt utban) masnap visszavittem, akkora hoztak abbol amit venni akartam, es kicsereltuk.
- 1ik baratom is onnan vette a gepet, ott pakoltak ossze (igyaz mi valogattuk az alkatreszeket, volt amire varni kellett 1-2 napot), es ugy 2 eve megy mindengond nelkul.
Aktív témák
Hirdetés
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mafia: The Old Country teszt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 32GB DDR4 1TB SSD RX5600XT 12GB!
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Ubiquiti Unifi Flex Mini switch
- Nintendo Switch konzolt vásárolnék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest