- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
PrinczA
őstag
''hogy miylen bunko az elado mert meg akart vagni egy 5000 ft al drgabb cuccra (igaz a gep 500 ba kerult ...''
Sajna ilyenek vagyunk. En egy gk.kal foglalkozo cegnel dolgozom, 1ik kollegam a Vaci uti boltbol akart venni egy xy videokartyat (valami noname volt), kerdem tolle miert nem vesz egy neves gyarototol x.ftal dragabbert mert az tutu jobb, + adnak hozza csicsa dobozt benne kabeleket, DVD lejatszo progit + minden, erre ö, jo lessz az minek a dragabbat, de amikor megkerdeztem, hogy ha gk.t akar venni akkor miert a Micsubicsi Pádzsérót venné terepjárónak és nem a TATA márkanévvel fémjelzettet, hát elgondolgotott a dolgon.
Másnap vigyorogva meseli, hogy megvette a dobozost és még játék is volt hozzá. -
PrinczA
őstag
HiYuRei te ott (Mistral) milyen statuszban vagy?
-
PrinczA
őstag
Lehet en vagyok az 1etlen, de nekem szinte minden cuccom onnan van (Mistral) kozel van a munkahelkyemhez, olcso, telefonon es neten meg tudom nezni a raktarkeszletet.
- 1* behalt a noname RAMom (volt vagy 6 honapos), visszamentem (szamla, miegymas), lekuldtek a pincebe, ott kelett varni vagy 45 percet, utanna RAM odaad szervizes egyennek, egy kicsit szoszmotol vele, kijeleti rossz, csere, erre mondom csereljuk be egy nagyobbra, ha mar itt jarok, O.K. az aktualis aron visszavettek es rafizettem a nagyobbra
- 2* vettem egy tv kartyat, egy regi gepbe kellett es amit kerestem az epp nem volt (nem hivtam fel elotte oket), mondtek probaljam ki egy masikat, ugy is lett, de otthon kiderult, hogy nem fer be a gepbe, mert kicsit hosszu (mar nem emlexem mi volt utban) masnap visszavittem, akkora hoztak abbol amit venni akartam, es kicsereltuk.
- 1ik baratom is onnan vette a gepet, ott pakoltak ossze (igyaz mi valogattuk az alkatreszeket, volt amire varni kellett 1-2 napot), es ugy 2 eve megy mindengond nelkul.
Aktív témák
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest