- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
Nah! Feltettem én is a demót. Az adataimnál lévő konfigon futkorászott. Alapórajelekkel 1024-ben minimumon 16 FPS volt az átlag, ami nem is rossz. Egy kicsit meghúzom a karit és már jó lesz.
Kíváncsi voltam a játék DX9-es max grafikájára, ezért 1024-ben mindent maxra tettem (kivéve a képjavítókat) és indítottam a gémet.
Az átlag tempó a minimumhoz képest jó 10FPS-t esett vissza, ami mondjuk nem lenne rossz, ha minimumon 50FPS-el futna a gém.
Így azonban csak átlag 6.
Itt azonban egy idegesítő része mutatkozott a proginak. Észlelte az alacsony FPS számot és kb 10 mp-enként beadott egy ablakot, hogy állítsam át a beállításokat.
Egyébként nem rossz így elsőre. A grafika szép maxon, de minimumon is, azonban sokkal szebb játékokat is láttam már a pc-men gyorsabban futkorászni.
Egyébként a játék eléggé hasonlít a Giants-ra, csak ez nem olyan vidám gamma
Új hozzászólás Aktív témák
- Zbook Studio G8 15.6" 4K OLED érintő i7-11800H RTX 3070 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Garanciális Gamer PC Ryzen 5 5600GT Rtx 3060ti 8GB 16GB RAM 512GB SSD
- ZBook Firefly 14 G10 ,14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 27% ASUS ROG Strix OLED XG27AQDNG Monitor !
- 27% Samsung Odyssey G5 S27FG506SU OLED Monitor !
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Így azonban csak átlag 6.