- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Egen, az az a fájl. Lementettem és végre meg tudtam nézni az intrót anélkül hogy átírta volna a mentésem... Mellesleg milyen hülyeség már hogy csak azon a pályán játszhatsz a menüből, amit már egyszer végigtoltál...? Miért nem azon amit már egyszer elértél...
Mindegy. Remek játék. Primitív, de állati jól néz ki. Csak azt nem értem miért nem ismeri directx10 alatt hírből se az 1024x768-at (1280x768-asra állítva csodás 1024x768-at produkál de MAX 85 Hz-en. Ha feljebb venném, csökkenti a felbontást 800x600-ra. Remek.
Shadows medium, hdr medium, többi high. 8600 GE-n kb 30 fps, ez tök jó.
Ha mindezeket high-ba rakom, az intróban érezhetően csökken a sebesség úgy 10-20%-ot. Ez oké. Mellesleg szemmel látható hogy az átvezetőket is a GPU számolja nem valami tárolt videót ad. Ám amint elindul a játék a képfrissítés leesik 7 fps-re... Míg a videóban jó volt. Tehát az átvezetőkben van egy 10-20%-os deficit, játékban meg vagy 75-80%-os. Vagy ez minden idők leghülyébb optimalizálatlansági bugja, vagy nyilván van valami logikus és frappáns magyarázat, csak épp fogalmam sincs mi...
Valaki játssza még dx10-ben 8600 GT-n, GTS-en, GE-n? Próbáljátok már ki mert ez akkora ökörség hogy idegbajt kapok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindegy. Remek játék. Primitív, de állati jól néz ki. Csak azt nem értem miért nem ismeri directx10 alatt hírből se az 1024x768-at (1280x768-asra állítva csodás 1024x768-at produkál de MAX 85 Hz-en. Ha feljebb venném, csökkenti a felbontást 800x600-ra. Remek.