Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Callisto
üzenetére
Én tegnap kezdtem újra a StoneHeart-on és ott is szinte csak angolt láttam chaten, ami nekem cél volt mert majd valamikor olyan guildet is akarok ahol angol a nyelv.

Ezért hagytam ott Zinnert, vártam hátha jobb lesz de a fenét akar ez jobb lenni és már február 8 óta csak szívok vele, azt ha be is jutsz kb nem működik semmi..
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
Callisto
üzenetére
Outdoor nem gond a szintezes, eleg utos, de hasznalhatatlanok a support skilljei. Minek support ha egy teljes insta alatt egyszer sem lehet hasznalni. 3 vial szeru valamit lehet feltolteni, a jatekban talan bubblenak hivjak fura modon. Ha legalabb egy feltoltodik, akkor hasznalhato, de gondolom akkor tuti ha minel tobb toltodik fel. Na eddig barmilyen instat mentem kb. egy vialnak a harmada, fele toltodott fel igy egyszer sem lehetett hasznalni egyik serenadot.
A dissonance, rythm buckshot CD-re van hasznalva es be vak kapcsolva mindkettonel a modosito, hogy 30%-ot toltson (on hit serenade meter gained +30%). Prelude of death meg nincs, mivel azt csak kesobb kapom.
Szoval mi a problema? Masnal is olvastam, hogy szinten nem toltodik nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest