Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
Sirandrish #141 üzenetére
Nekem is kb 15 év vegyes/nagyrészt ázsiai MMO meg Diablo 2 van, ezek közt csak D2-ben volt értelmes magyar haveri köröm akik közül van akivel mai napig tartom a kapcsolatot. 'és ő is ugyan ezen a véleményen van pedig több évig Angliában élt'
Nálam nem szempont a magyar nyelv, sőt igazából már nyitottabban/kényelmesebben kommunikálok angolul. 'nem tökéletes mert nagyrészt magam tanítottam de bőven érthető'
Filmeket/sorozatokat se nézek már vagy 10 éve magyarul ha lehet mert rendesen zavar a legtöbb szinkron.Persze én is futottam már bele igazi gyökerekbe külföldiek közt is akiket legszívesebben arcon vágtam volna de valahogy mégis arányaiban a magyarokkal volt a legtöbb bajom eddig.
Ugyan ez ide is, nem csak az a 1 klán miatt hanem így összességében van negatív tapasztalatom velük mert klánon kívül is játszottam velük partiban annyi év alatt.
Én meg inkább nem erőltetem azt ami nem jó tehát nem kerestem több magyar klánt/társaságot.Illetve így 32 évesen már nem fogok tolerálni ilyeneket mert nekem a játszás a kikapcsolódás/szabadidős tevékenységem és abba nem hiányoznak ezek a kellemetlen figurák, mert azokból van elég az ember mindennapos életében.
Alapvetően egy csöndes de barátságos introvert személy vagyok de ha valakinek már az első 5 perces társasága irritáló meg kellemetlen akkor köszi de nem kérek belőle.
'és valahogy magyarok közt ebből találtam többet'
Na sikerült az egyik legrosszabb kombinációt leírnod mert magyarok után a török illetve németekkel volt még legtöbb gondom.
'bár őket valahogy sokan nem bírták Vindibe nem csak én, egyik klán vezérem konkrétan minden törököt kidobott Raid partibol ha beléptek mert többségük 1 szót sem értett semmiből és nem működtek együtt sem azt még pofáztak is'
Ezt párszor már én is megkaptam régebben, hogy engem meg se kérdeznek ki jöhet be a klánba mert úgy is utálok mindenkit.
'ez amúgy nem igaz csak egy idő után szóvá teszem ha valaki idegesítő és nem akarok vele játszani mert rombolja a kedvemet a játékhoz is.'
Na mind 1 részemről ennyi ez a téma, majd ha olyan szintre jutok játékban hogy kelleni fog Raidre megfelelő klán akkor nézek valami egyszerű kisebb klánt ahol hasonló felfogású emberek vannak mert szerencsére még léteznek.
Holnap estétől meg remélhetőleg mehet a játék végre.
'vagy mehet a sorban állás'
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amatőr csillagászat
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest