Hirdetés

Aktív témák

• Loha

veterán

Egyzerüen nem értem meg, hoyg egyes emberek miért pihentetik az agyukat, amikor ha kicsit használnák, akkor sokkal könyebb lenne az életük...

Pl: Nem értem, hogy miért kell mindig hasraesnem az öregasszonyokon amikor megtorpannak elöttem a mozgólépcsőn amikor fel kellene lépni rá...
    Szépen megállnak, hogy pont rálépjenek egy lépcsőfokra...
    De könyörgöm, csak simán lendületből rálép az ember tök mind1, hogy mire, aztán lép rajt még1et, hogy egy lépcsőfokon áljon, és ennyi...
    Amikor mamókák mennek elöttem, már előre tudom, hogy kell egy kis távolságot tartani, mert úgy is megtorpannak elöttem... :)

Volt egyébként egy jó esetem a mozgólépcsővel. :)

4-5 lépcsőfoknyira ment elöttem 2 nő egy bazi nagy kerekeken gurulós táskával.
    Aztán amikor leértek a mozgólépcső aljára vmi beakadt a táskán és ők meg megálltak húzni. Persze akik mögötte jöttem nem tudtak megállni, és én már csak annyit láttam hogy az elöttemlévő emberek borulnak át a a táskán, aztán készültem én is készültem az ugrásra... :)) Aztán miután kész kandikamera lett volna ez egészből az ügyeletes megállította a mozgólépcsőt... :))

Aktív témák