Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Aktív témák
-
Loha
veterán
Egyzerüen nem értem meg, hoyg egyes emberek miért pihentetik az agyukat, amikor ha kicsit használnák, akkor sokkal könyebb lenne az életük...
Pl: Nem értem, hogy miért kell mindig hasraesnem az öregasszonyokon amikor megtorpannak elöttem a mozgólépcsőn amikor fel kellene lépni rá...
Szépen megállnak, hogy pont rálépjenek egy lépcsőfokra...
De könyörgöm, csak simán lendületből rálép az ember tök mind1, hogy mire, aztán lép rajt még1et, hogy egy lépcsőfokon áljon, és ennyi...
Amikor mamókák mennek elöttem, már előre tudom, hogy kell egy kis távolságot tartani, mert úgy is megtorpannak elöttem...
Volt egyébként egy jó esetem a mozgólépcsővel.
4-5 lépcsőfoknyira ment elöttem 2 nő egy bazi nagy kerekeken gurulós táskával.
Aztán amikor leértek a mozgólépcső aljára vmi beakadt a táskán és ők meg megálltak húzni. Persze akik mögötte jöttem nem tudtak megállni, és én már csak annyit láttam hogy az elöttemlévő emberek borulnak át a a táskán, aztán készültem én is készültem az ugrásra...
Aztán miután kész kandikamera lett volna ez egészből az ügyeletes megállította a mozgólépcsőt... 
Aktív témák
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Eladó Konfig I5 8500 16GB DDR4 480GB SSD RX6600 8GB!
- X1 Yoga Gen7 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1265U 32GB 512GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB 100% Akku,Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Nvidia RTX 3060 Ti 8GB Founders Edition Garanciával!
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán miután kész kandikamera lett volna ez egészből az ügyeletes megállította a mozgólépcsőt...