Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Meló miatt ismét megjártam a Mediat, aztán megbőgettem a Z623at. Hát egyszer biztosan veszek, ha törik, ha szakad. Olyan érzésem támadt, mint amikor a Sony MDR-XB600 fejest használom, amivel kb egyező módon hozza ki a legalsóbb mélytartományt. Egyszerűen szuper!

-
mcs
veterán
-
mcs
veterán
válasz
vjungesz
üzenetére
Z323 nekem is volt nemrég, és azt én se szerettem annyira. Nem is igazán a mélyet emelte, hanem a búgós középmélyet olyannyira, hogy erősen ráterpeszkedett a szatelitek hangjára. Ráadásul a mélynyomó reflexcsöve is túl vékony volt a dobozhoz mérten, ami miatt fura, lifegő, ,,röfögő" hangokat hallatott magából basszusosabb zenéknél. Felére fűrészelve a csövet jóval barátságosabban szólt.

Pillanatnyilag a Z523al teljes mértékben elégedett vagyok, de hozzá képest sem hiába annyival drágább a Z623, amennyivel. A Z523 nyomója 60-100 Hz tartományban vígan elbömbölget, de a Z623 lazán kiadja magából a 30-50et is, ami főleg dubstep és amcsi rap, hip-hop zenéknél dominál. Ez utóbbi a tipikus símogató, és vibráló mélytartomány.
-
mcs
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Szerintem jobb, hogy kerülted a Geniust. A mélynyomóik rendszerint már fél hangerőn is erőlködnek, és határozottan betorzítanak. Szétszedős mélyek szempontjából a Z623 verhetetlen a 2.1-ek között. Hála annak, hogy a 30-40 Hzet is kiadja magából, szinte az összes létező zenéből mindent ki lehet hallani a mély tartományban.

-
mcs
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Még teljesítményben sem éppen ott van, ahol a 623. Sőt, még túl is van árazva a 40 watthoz képest.

-
mcs
veterán
válasz
B.Á.L.!.N.T
üzenetére
Nem csak a Z623 mellett bújhat el, hanem gyártósorra se kellett volna kiadni. Hallottam már én is az 553at, és borzalmas. Ronda is, és se dinamikája, se semmi, mintha egy fake Logitech termék lenne. A Z523 is jobb nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- IdeaPad Flex 5 14ALC05 2-in-1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 5500U 8GB 256GB NVMe magyar bill gar
- Macbook Pro M1 (13" 2020 8GB RAM 256 GB) + Magic Mouse 2 + Numpad
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest