Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cry0
őstag
sziasztok! aliról valaki vásárolt már lámpa fóliát ? mi mit javasol ?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
60mm es turbócsőre mekkora bilincset érdemes venni ? 68-73mm eset?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
Alfa Romeo 156 Sw
-
Cry0
őstag
Sziasztok! Karbon fóliát szeretnék tenni a motorháztetőmre, honna érdemes vásárolni ? annó 3D-s volt rajta, multkor vettem 4D-s fóliát amivel az ajtó oszlopait fóliáztam le viszont 1-2 hónap után kukának mondható állapotban voltak. Jelenleg az 5D-s fóliát nézem mert az fényes felületű viszont arról is azt mondják hogy nem birják sokáig, vagy van valami minőség amit érdemes nézni ?
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
azt esetleg meg tudnátok nekem mondani hogy a vadi új ülltető szett illetve az új gátlóknak kb mennyi idő kell mire beáll az aktuális magasságukra
kicsit meglepődtem miután 2cm-s ültetés után a 4cm-s ültetés tellepjáró filling magasságát hozta[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
sziasztok!
ma ismerősöm kocsijáról leszedtük a küszöböket és meglepetésünkre annó az előző tulaj szilopasztal rakta fel....
esetleg a sziloplaszt darabokat mivel tudom leszedni ? van rá valami oldószer ami nem bántja a fényezést?Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
sziasztok!
nemrég vettem a kocsimhoz egy Univerzális Koptatót 3M ragasztóval ami elvileg " elég erős". viszont a mai nap felraktam a kocsira, a ragasztót elő melegítettem és mivel ezt jóféle minőségű ragasztónak mondták így csavarok nélkül raktam fel aminek az lett az ára hogy fél óra múlva már a földön is volt az egyik fele. elsőnek a kérdésem hogy honnan tudok hozzá venni megfelelő ragasztót azaz ezt milyen néven árulják ? azaz milyen csavarral érdemes felrakni ? önmetsző csavar megfelelő hozzá ?
válaszotokat előre is köszönömIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
valaki vett már Ebay-ról vagy esetleg AliExpress-ről autóra való fóliát ? illetve ha nagy méretbe nem lehet akkor megbízható magyarországi boltokat tudnátok mondani ahol nem ő maguk szeretnék felrakni a kocsira ?
Konkrétan fényes fekete fóliát szeretnék a tetőre.
válaszotokat előre is köszönömIphone 15 Pro Max Kék Titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Canyon Stoic 2 XL
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest