- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cry0
őstag
sziasztok! aliról valaki vásárolt már lámpa fóliát ? mi mit javasol ?
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
60mm es turbócsőre mekkora bilincset érdemes venni ? 68-73mm eset? -
Cry0
őstag
Alfa Romeo 156 Sw
-
Cry0
őstag
Sziasztok! Karbon fóliát szeretnék tenni a motorháztetőmre, honna érdemes vásárolni ? annó 3D-s volt rajta, multkor vettem 4D-s fóliát amivel az ajtó oszlopait fóliáztam le viszont 1-2 hónap után kukának mondható állapotban voltak. Jelenleg az 5D-s fóliát nézem mert az fényes felületű viszont arról is azt mondják hogy nem birják sokáig, vagy van valami minőség amit érdemes nézni ?
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
azt esetleg meg tudnátok nekem mondani hogy a vadi új ülltető szett illetve az új gátlóknak kb mennyi idő kell mire beáll az aktuális magasságukra
kicsit meglepődtem miután 2cm-s ültetés után a 4cm-s ültetés tellepjáró filling magasságát hozta -
Cry0
őstag
sziasztok!
ma ismerősöm kocsijáról leszedtük a küszöböket és meglepetésünkre annó az előző tulaj szilopasztal rakta fel....
esetleg a sziloplaszt darabokat mivel tudom leszedni ? van rá valami oldószer ami nem bántja a fényezést? -
Cry0
őstag
sziasztok!
nemrég vettem a kocsimhoz egy Univerzális Koptatót 3M ragasztóval ami elvileg " elég erős". viszont a mai nap felraktam a kocsira, a ragasztót elő melegítettem és mivel ezt jóféle minőségű ragasztónak mondták így csavarok nélkül raktam fel aminek az lett az ára hogy fél óra múlva már a földön is volt az egyik fele. elsőnek a kérdésem hogy honnan tudok hozzá venni megfelelő ragasztót azaz ezt milyen néven árulják ? azaz milyen csavarral érdemes felrakni ? önmetsző csavar megfelelő hozzá ?
válaszotokat előre is köszönöm -
Cry0
őstag
Sziasztok!
valaki vett már Ebay-ról vagy esetleg AliExpress-ről autóra való fóliát ? illetve ha nagy méretbe nem lehet akkor megbízható magyarországi boltokat tudnátok mondani ahol nem ő maguk szeretnék felrakni a kocsira ?
Konkrétan fényes fekete fóliát szeretnék a tetőre.
válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak az F1 25-re koncentrál az új AMD Software
- Bittorrent topik
- Medence topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest