- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sytex
tag
válasz
GeorgeBerger #3885 üzenetére
Ezt kikérem magamnak..... én is járok Tökölre, de nem a MüllerAkármi ''megyünkegyenesen400métertésfaszagyerekekvagyunk'' cimű bohóckodásra. Az autósport ott kezdődik ahol már kanyarodni is kell, és nem csak egyenesen menni..... Amugy osztom a többi véleményed (városban jaszkarizás, autópályán éjszaka nagykirálynak képzelés)
-
Scream007
őstag
válasz
GeorgeBerger #3885 üzenetére
Még jóhogy én sosem jártam ott, de már előre fejemet tettem volna erre a reakcióra, amugy itt többen is mondták voltak már ott szóval buktad.
Persze csak azért hülye mert próbára akarja magát tneni picit versenyezni büntetés nélkül és megmutatni mindneki hogy miylen klassz aza utója, ezért hülyék igaz???szánalomhalmaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged