- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
molnarpeter #163716 üzenetére
Nem a gép lázadt, én voltam pöcs + türelmetlen idegbeteg. Nem olvastam el a használati útmutatót, azt gondoltam, le lehet fékezni. Végül is; egyszer le lehet.
Szétment a pöcök műanyag kupakja is. Vagy szerzek bele egy gyári pöcköt műanyag kupakkal együtt, vagy marad akkor így. Nem tervezek rendszeresen tárcsát cserélni.Akkor voltam hülye, mikor megvettem 2 éve. Minek??! Pont nekem??!
Mert akkor még aktív voltam az autóápolási topikban. Továbbá valami 50%-os leárazásba futottam bele.
Aztán rájöttem, ott mindenki minden egyszerhasználatos fassságot megvesz. Én egész visszafogott voltam, de ezt így is megvettem.Pár hasznos okosság azért ragadt rám ott.
(#163715) [vilike] : 4 kiput szeretnék egyszerre takarítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest