- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
freeknight #153774 üzenetére
én az A2-ket figyelgetem asszonynak, nyáron volt 650-ért is csücsi 1.4 benzin, most 800 alatt csak hulla van. és a kínálat teteje is felment 1M-ról 1,4M-ig
azok is 2001-2004 autók... azért nem vettünk még autót neki, mert egyelőre 3 villamosmegállónyira dolgozik, plusz a belvárosban a parkolás+üzemanyag jelentene havi minimum +50e kiadást, de az az igazi visszatartó erő, hogy időben sem járna jobban vele.
remélem, ha melóhelyet vált és messzebbre kell járnia, akkor kap céges autót.Magnum_: igen, a gyomorgörcs részét nem tudom elengedni én se. meg a pusztulat beltéri műanyagokat, ami rosszul esik 5-6-mégtöbb millióért. auris hsd, golf gte, v60 d6 jöhetne szóba újabb használtban, de még a relatív olcsó autónál is idegbe' vagyok a sok gyökér miatt.
azokat nem értem, akik megveszik szalonból az új autót, hogy aztán ne használják. de ezt szó szerint értsd, nem keveseket megy vele, hanem buszozik. és nem egy ilyenről tudok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i7-5GEN I 16GB I 500GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest