Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz MunezXBK #136161 üzenetére
Sokan gyűltünk össze, sokáig leszünk szerintem. Az idő is jó, nem esik
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MunezXBK #136220 üzenetére
Köszi!
Apum ugyan ezt mondta reggel, azt hittem viccel de ezek szeirnt akkor nem. Olyan nagyon radikálisan hangzik a dolog.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Csabroncka
addikt
válasz MunezXBK #136422 üzenetére
Szerintem ha itthon jársz, megdöbbenve látod, hogy hány autó füstöl "P" rendszámmal a pályán vagy a városban!
Nem a dízellel van baj, hanem a felelőtlen és spúr tulajdonossal aki kiveteti és kiiktatja a részecskeszűrőt. M7 pályán hetente legalább 120 km-es szakaszon 10 olyan behozott (vagy nem behozott) kétes műszaki állapotú dízellel találkozol ami nem csak úgy "füstöl", hanem ömlik belőle a fekete füst és lehetetlenség mögötte haladni!
Van alapja az előítéletnek, de nyilván ez a műszaki állapothoz köthető nem magához a dízel motorhoz....
"in medias res"
-
törölt tag
válasz MunezXBK #136445 üzenetére
Nekem ott volt 200 rugó a kezemben 18 évesen és egyáltalán nem forrt a vérem, hogy jogsim, kocsim, terepjáróm, krosszmotorom vagy bármim legyen ami megy és berreg. Én ebből teljesen kiestem.
Aztán elköltöttem egy fasza PC-re, egy jó kis monitorra, hifire, meg megvettem az első kutyámat.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MunezXBK #136450 üzenetére
Akkor ilyen 100-120 körül lehetett, én belekalkuláltam plusz órákat meg bukást is azért raktam félre többet, kicsit túloztam is. Két havi fizetés volt kb. akkoriban vagy nem is tudom 2007 környéke lehetett ez talán. Aztán végül is 15 szeptemberben kezdtem el és 16 januárban kézbevettem ha jól rémlik az évszám.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Autós topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest