Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
A Locus Map FREE és PRO egy többfunkciós offroad navigációs alkalmazás, amely fejlett online és offline navigációs képességeket kínál az Android készülékekhez (iOS-es verziója jelenleg nincs). Elsősorban szabadtéri szabadidős tevékenységekhez tervezték és használják, például túrázáshoz, kerékpározáshoz, geocachinghez. A szabadidős felhasználás mellett az alkalmazást szakemberek is használják, pl. térinformatikai adatok gyűjtésére, mentőcsoportok, légi felderítő csapatok stb.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

HollyBoni
veterán
 - 

- 

B. Tamas
aktív tag
MEGVAAAAANNNnnnnnnnn...

Most futottam bele tök véletlenül és emlékeztem rá hogy téma volt.
Menü - Nyomvonalak - Rögzített - Hosszú tapp a nyomvonalon - Balról a 3. export ikon - legfelül GPX ikon (vagy amire neked állítva van) - Online szolgáltatások
Hogy a kiterjesztett exportnál miért nem jeleníti meg azt nem tudom, de így direktbe bele megy az adat.

- 

B. Tamas
aktív tag
Én nagyon rég óta használom a Locust, de nem emlékszem rá hogy olyanba belefutottam volna, hogy közvetlenül Stravába lehessen feltölteni. De most rákerestem és rengeteg fórumon erre panaszkodnak, így lehet, hogy valami oknál fogva kikerült vagy a Stravából vagy a Locusból a lehetőség. Én ki szoktam exportálni a nyomvonalat és úgy töltöm fel a GPSies-re és Stravára is. Plusz a GoogleDriveomban 2011-ig visszamenőleg minden lényeges nyomvonalam megvan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
 - LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
 - Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
 - 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest