- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
westlake #22099 üzenetére
Most épp durván 20%-al, ami nyilván ugrándozik napi szinten, de nagyon rég nem láttam 5-10%-nál közelebb jönni, főleg nem ETH-t előzni a ZEC-t, mikor naponta egyszer-kétszer ránézek.
Ha ez némileg téves is a gyakorlathoz képest (nyilván van benne némi átlagolás és interpolálás), szinte lehetetlennek tartom, hogy legalább ekkora legyen a hiba a rossz irányba, tehát hogy tartósan, több napon keresztül, 10%-ot meghaladóan a ZEC legyen jobb, legfeljebb egálba jöhet ki (mikor mindegy, melyiket tolod).
Egyéb szolgálati közlemény: most is napi 1$ alatt van a kártyánkénti profit.
(#22100) LLam
Nekem mindig lassan frissült, szerintem csak belépéskor kezdi frissíteni a cím tranzakcióit, és még utána is hektikus picit (mint ha valami cache-ből bennragadt régi értéket mutatna néha). Az pedig szerintem még nem pánikhelyzet, ha inkább leállították a szolgáltatás a fork miatt, amíg offline a node, addig nagy baj nem történhet a coin-okkal (esetleg magával a blokklánccal, de akkor az nem a tárca szolgáltató sara). De nyilván mindig opció, hogy leléptek a coin-okkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged