Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Reggie0 #12072 üzenetére
El is tűnt a doge a cryptsyről. Én is utaltam tegnap, de nem tudom mi lett vele. Biztos csak karbantartás... Lehet mire leírom ezt már újra menni fog.
#petersquall: Vegyél használtan Asrock 970 extreme3, vagy 4-et azokon van 4-5db pcie csatlakozó is. Teszel bele valami olcsó 2 magos procit,akár Sempron is jó, 4gb ramot, linux/win és kész. Meg egy k.jó tápot ami elbír ennyi vga-val. Hdd nem is kell, a linux akár pendrivról is elmegy. /a win is / Ja meg megfelelő hűtés... az nem árt. Plusz a napelem amivel ingyér jön a kraft.
[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz Reggie0 #12167 üzenetére
Reggie0, igen, de az EHO-t csak akkor kell kifizetni, ha bányászatból szerzed a kryptopénzt amit aztán átváltással utalsz a számládra. Ha nyerészkedsz akkor az más adószabályok alá esik. A tőzsdei nyereség után is csak 16% nyereségadót kell fizetni. EHO-t nem.
Ezért bonyolult az, amikor bányászol és vásárolgatsz is. (természetesen azért, mert mindent bevallasz.)
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
Geller72
veterán
válasz Reggie0 #12170 üzenetére
"Nincsen olyan legalis megoldas, az SMSZ-t leszamitva, amivel meg tudod uszni 30% ado alatt."
-Ennek fényében minimum érdekes, hogy a tőzsdei nyereséged utáni járulékfizetést viszont ki lehet hozni ~10%-ból, ha jól tudom. Vagy az csak a gazdagok privilégiuma?
Azért fura, hogy pl a forex kereskedés összes adóvonzata 16%. Itt lehet elolvasni. Elég érdekes cikk. Itt már vannak olyan emberkék, akik konyítanak a témához.
Az aktuális SZJA törvény, mint mérvadó szabály.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz Reggie0 #12180 üzenetére
Nem annyi ideig tart a szinkronizalas, hanem ekkora idoszak hianyzik a blockchainbol amit le kell meg toltenie.
Folyamat megy a gép, 50-60% között tekeri a cpu-t, 3-4Mb/s-et vesz el a netből és még mindig 11 hét van hátra.. hogy van ez?[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #12408 üzenetére
És nem...?
Valakinek a zsebében landoltak azok a DOGE-k is, amik nemrég 250-290 közt mentek el. A legutóbbi pumpálgatók is biztos így gondolták, hogy emiatt többen vesznek majd (elhiszik, hogy tényleg ott is marad az ár, ahová tart, hisz feleződik a reward = duplázódik az ár -> na hogy ne, persze... ).TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #12414 üzenetére
Úgy is lehet nézni a kérdést, hogy aki eddig nem tudta kiutalni onnan a BTC-t, azok közül sokan próbálhattak tőle szabadulni "bármi áron", de most szerencsét próbálhatnak az eladással máshol, ahol talán nem adják be olyan könnyen a derekukat.
--
Ha? Most komolyan itt ülünk és várjuk, hogy a szemünk láttára megduplázódik a DOGE árfolyam a block reward felezéstől. LOL
Szerintem ez a legutóbbi árpumpa talán nem is azért történt, hogy az emberek ilyen jellegű várakozásait játssza ki, hanem jöhetett akár a másik oldalról úgy, hogy nem csak puszta profit volt a cél, hanem hogy maradjon életben a DOGE, ne menjen le a bányászjövedelmezőség listán a Galaxy alá, hogy mindenki kétségbeessen, hagyja abba a bányászatot, és válaszul zuhanjon meg az egész.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
gergomiho
tag
válasz Reggie0 #12414 üzenetére
Áhh mi parádé megy a chartokon egyszeruen elvezet nezni, gox+huobi+btc-e+stamp kb 7-8ezer coint mozgat percenkent
Ma nem fekszem le ugylatszik.
Amugy ha kiszeded goxrol walletba attol nem zuhat az ar csak ha eladod es fiatba szeded ki, ami pedig butasag lenne.
Gyertek ma fo ircre ha nem alszotok, freenode #AltcoinPH
Ui.: Kina bevasarolt es azt uzeni h bekaphatja minden panic selles
[ Szerkesztve ]
-
-
oleslie
aktív tag
válasz Reggie0 #12424 üzenetére
egy 7950-el? naaaa végülis ... ha elég mazochista ...
nem kell a fölösleges vetítés, tessék szépen kipróbálni játékkal/3dmarkal, és ha azok alatt is fagy, visza kell vinni (a bányászást tényleg jobb elhallgatni). ha módosítva lett a kártya biosa, akkor jobb, ha előbb visszarakja az eredetit.[ Szerkesztve ]
Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
HSM
félisten
válasz Reggie0 #12490 üzenetére
Nem tudom, mit szerettek annyira a Raiderben... Ez az XFX Seasonic M12-es beles, sokkal jobbminőségű, profibb táp, mint az agyonolcsósított Aurum, azaz a Raider. Lehet, hangyányival magasabb hatásfokú és olcsóbb a Raider, de más paramétereiben szerintem nem veszi fel a versenyt ezekkel az XFX-ekkel.
[ Szerkesztve ]
-
lezsi1
csendes tag
válasz Reggie0 #12498 üzenetére
Gondolkodtam a vizes megoldáson is, viszont ott is le kell adni a hőt. Ráadásul két hőcsere van, 2x jelentkezik a hatásfok.
De a hangra visszatérve, ha a víz sokkal halkabb, az gondolom a nagy felület és a nagy ventik miatt lehet, ami akár sima levegős módon is összehozható éppen, ha van hely neki, nem?
-
rzerge
aktív tag
válasz Reggie0 #12628 üzenetére
de azt hogy tudod befolyásolni? ha leáll a miner, akkor 70ről ugye 10mp alatt leesik azért 40-50re
csak akkor tudod befolyásolni, ha alacsonyabb beállítással hajtod, és úgy nem melegszik fel, jól gondolkodom?szerk: az mitől lehet, hogy ha cgwatcherrel indítom a bányászatot, akkor úgy kifagy a gép, nem tudom elérni távolról (eldobja a wifit), viszont ha sima bat fájlt indítom, akkor semmi gáz, fut szépen hosszan
[ Szerkesztve ]
"Olyan szarul nézel ki! Iszol te rendesen?"
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #12630 üzenetére
Talán elég lenne 0-100 beállítású auto-fan egy hiszterézis mentes és sokkal sűrűbb mintavételezés/frissítés az amúgy meglévő kóddal, hisz a target temp alá most is csak azért hűti le, mert 1: lassabban reagál, és tovább forgatja gyorsan a ventit, mint kéne, 2: szándékosan be van építve a hiszterézis görbe, hogy kihasználja az ilyen alkalmakat egy kis hűsölésre, hőbuffert szerezve a kártya lehűtésével a következő fogyasztáscsúcsra gondolva, amikor talán a 100% fordulat sem lenne majd elég, ha már eleve forró.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #12634 üzenetére
Akkor lehet, hogy én értem félre, hogy mit csinál a cgminer-ben a hysteresis funkció (ami nem fogad el nullát, mint off), de úgy vettem ki, hogy pont azt, hogy miután a hőmérséklet a target-x alá esik, még mindig magasabban tartja a fordulatot egy darabig, hogy kihasználja ezt a hőtermelési állapotot¸a kártya gyors lehűtésére a következő hőtermelési csúcs előtt (ami mondjuk inkább egy játék célú felhasználáshoz lehetne jó, nem ide, ahol kvázi konstans a hőtermelés).
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #12701 üzenetére
Nem! Az bizony sima 290, és az 1070Mhz-es órajeltől (kontra 1000 a többinél).
PowerTune limitet adsz neki rendesen? +50 ?
Én az antituning 290X-en kívül mindegyiken olyan BIOS-t használok, ami nem engedi 1000Mhz alá, és fixen ki van tolva a powertune.(#12703) Reggie0
Nekem ckolivas kernellel és már cgminer-el, illetve gyári BIOS-an is ilyen volt. Vagyis akkor még 1090Mhz-en is járatgattam, de úgy két-három naponta lefagyott.
(Tippelj még valamit gyorsan, míg lehet szerkeszteni. )
[ Szerkesztve ]
-
N.Ferry
senior tag
-
asaca
tag
válasz Reggie0 #13209 üzenetére
Hát igen,volt hogy 15% volt az átlag.De a megszokott 7-10 közt volt.De ugylátszik nem tartott sokáig az örömöm.A middle 0.0186%-ot ir,nálam 0.7%.Én nem nagyon értek hozzá,de a szakmámbol adodoan tudom hogy olyan hogy 100% nincs.Lehet hogy van de 7-év alatt nem találkoztam vele.
BF3: aSaca-Hun
-
Lajtorja
aktív tag
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #13313 üzenetére
Az OkPay nem engedte ékezetekkel kitölteni a név mezőket, szóval ott Janos Toth F. , a GOX-nál pedig vagy János Tóth F. , vagy Tóth F. János (ha hitelesítéskor 1:1 átvették a személyin lévő sorrendben a vezeték és keresztneveket -> ezt most nem is találtam az adatlapomon, gondolom mert már amúgy sem módosítható...).
-
Geller72
veterán
válasz Reggie0 #13331 üzenetére
Ezt könnyen meg lehet oldani úgy, hogy (főleg neked) a több részből álló RIG-et elosztod. Egy része legyen az, ami megkeresi az áramdíjat, a többi dolgozzon tartalékra. Vagy azt is eloszthatod még két fele. Abból is egyik rész talon, másik rész fejlesztés AND/OR sör... 12 Mh-ből már azért lehet gazdálkodni..
-
TooCool
aktív tag
válasz Reggie0 #13331 üzenetére
Igen lehet, de talán az is feltűnt, hogy itt sem írogatok már olyan sokat. Nem nagyon érek rá ezzel foglalatoskodni. Sajnos egy sor szomorú esemény történt mostanában, ami elvonta a figyelmem és az időm. De a rendszer már automatizált, azt a kis pénzt megtermeli amit elvárok. A megtérüléssel pedig már régen nem kell foglalkoznom szerencsére. Szóval míg nagyjából jó vagyok, addig marad a middle.
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
Geller72
veterán
válasz Reggie0 #13356 üzenetére
Nem mondanám annak...már most majd 0.08-nál jár és még messze a vége..ami a 0.82 mh-re reális. A 0.01 volt (ha emlékszel) az átlag feletti már. Még simán meglehet. Figyeltem és észrevettem, hogy napközben többször is fizeti az unexeket..számolj csak utána, hogy nem szar. A clevert annyira nem futtatnám... ahogy a topicot olvasom, 30% R mellett nem annyira láki..
[ Szerkesztve ]
-
TooCool
aktív tag
válasz Reggie0 #13540 üzenetére
Mennyibe kerül egy vízhűtés szivattyúval, hűtőblokkal mindennel egy 5870-re? 20-30e? És ebből kell ugye egy pár darab... A 5970 - 6990-re még többe kerül. Mindezzel annyit érek el, 12MH/s -esetében hogy kicsivel később lesz forró a kártya, a víz ugyanúgy befűti a helyiséget előbb utóbb... Csapvizet a vízkő miatt eleve nem vezethetek a rendszerbe, akkor még építsek egy hőcserélőt is, meg fúrjak kutat, vagy használjak sok sok köbméter csapvizet.
Én inkább veszek 35-e ért másik kártyát...
"Mert számolni mindig kell valamit." .-)
-
oleslie
aktív tag
válasz Reggie0 #13628 üzenetére
Egy 1972-es keltezésű törvény szerint minden (másképp fogalmazva) egyéb fizetőeszköz tiltott. Azok is, amiket példaként említ (lásd a linkelt pdf 2. oldalát), annak ellenére, hogy jelenleg is használják azokat. Ezért is -ezek érdekében- kell módosítani az említett TV-t (erre tesz javaslatot). A bitcoin engedélyezésére/tiltására nem tesz javaslatot, hanem megemlíti, hogy azzal kapcsolatban további kutatások szükségesek. Viszont, ha a TV szövegén nem módosítanak, nem használhatóak legálisan fizetőeszközként a felsorolt egyéb helyi pénzek, ill. a crypto pénzek sem.
[ Szerkesztve ]
Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
Petyus1
tag
válasz Reggie0 #13934 üzenetére
Most már megírtam a levelet az okpay supportnak. Ha valóban ezt válaszolják, akkor törlöm az egész okpayt a francba. És akár fel is jelenthetnek a 10eur-os pénzmosásomért.
Ha ez valóban pénzmosás. Mert szvsz az offshore banking az nem az. Egyszerűen csak nem a honos országod adószabályai szerint adózol. OKPay esetében pölö a Brit Virgin szigetek törvényei szerint fizeted az illetéket. A kártyájukat meg ha jól látom egy ciprusi bank adja. Mi ebben a jogellenes, vagy a pénzmosás?
Vagy rosszul gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest