Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
FastCatch
csendes tag
Azta.... Elmentem ebédelni, és voila: rengeteg válasz, köszi!
dabadab: köszönöm, ezeket megnézem. sajna ez csak otthon megy, tehát val. holnapig nem tudom, mi az eredmény.
out: jogos. ez egy általam írt valami, amit most protoltam Windows-ról. Meg kellene csinálni daemon-nak, de ilyet még sose csináltam, és ezért eltart egy darabig, míg megcsinálom, mennie pedig addig is kell. Egyébként van valahol valami doksi, hogy hogyan írjunk daemon-t? Nekiálltam megérteni a CRON-t (az enyém távolról valahol hasonlít rá), de egyel?re még sok van hátra...
L3zl13: jelen esetben tudatosan mást akarok, mint amit a linux magától csinál, ezért vala a kérdés... Elfogadom, hogy hülye vagyok, de még a halálom el?tt segíts már, légyszi, hogy mi az, hogy ''futtassam screen-ben''?
általában: a progi állandóan fut, tehát a Win mindenképp elmegy alunni. leginkább a linux-os gép konzoljáról kellene elindítani a cuccot, de akkor meg csak onnan lehet bármit is kezdeni vele.
Ugye az igaz, hogy egy terminálon elindított ''normál'' (nem deamon) processz (a) meghal, ha a terminált becsukom és (b) el?tte sem lehet átvenni másik terminálra? Ez is jó lenne mostanában...
FC
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Varmilo /Limitált kiadás/Beijing Opera/EN/Silent Red/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest