Hirdetés

Aktív témák

• FastCatch

csendes tag

Azta.... Elmentem ebédelni, és voila: rengeteg válasz, köszi!

dabadab: köszönöm, ezeket megnézem. sajna ez csak otthon megy, tehát val. holnapig nem tudom, mi az eredmény.

out: jogos. ez egy általam írt valami, amit most protoltam Windows-ról. Meg kellene csinálni daemon-nak, de ilyet még sose csináltam, és ezért eltart egy darabig, míg megcsinálom, mennie pedig addig is kell. Egyébként van valahol valami doksi, hogy hogyan írjunk daemon-t? Nekiálltam megérteni a CRON-t (az enyém távolról valahol hasonlít rá), de egyel?re még sok van hátra...

L3zl13: jelen esetben tudatosan mást akarok, mint amit a linux magától csinál, ezért vala a kérdés... Elfogadom, hogy hülye vagyok, de még a halálom el?tt segíts már, légyszi, hogy mi az, hogy ''futtassam screen-ben''?

általában: a progi állandóan fut, tehát a Win mindenképp elmegy alunni. leginkább a linux-os gép konzoljáról kellene elindítani a cuccot, de akkor meg csak onnan lehet bármit is kezdeni vele.

Ugye az igaz, hogy egy terminálon elindított ''normál'' (nem deamon) processz (a) meghal, ha a terminált becsukom és (b) el?tte sem lehet átvenni másik terminálra? Ez is jó lenne mostanában...

FC

[Szerkesztve]

Aktív témák