Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuel
tag
Tényleg nem mutatja nekem, "hozzáférés megtagadva", mindent úgy csináltam ahogy le is írták, de amúgy ki lehet érzékelni hogy melyik a 3 közül a leglassabb.
(szerk.: az egér érzékenysége)Új: Valaki tudna ajánlani ingyenes VPN-t, Linux Mint 20-ra? Aminek van grafikus felülete is és ingyenes.
Köszönöm szépen előre is!

Üdv.
-
Fuel
tag
1 gomb van csak és lehet váltogatni, de pontosan nem tudom eldönteni, hogy most mennyin van, 600/800/1200/1600 vagy pedig 800/1200/1600 és nem tudom belőni pontosan, mert szinte nem sok különbség van és nekem a 800-as kéne, mert ahhoz vagyok hozzászokva. Azt se tudom hogy most ez v1-es egér vagy a v2-es (Gigabyte GM-M6800).
(néztem az egér alatt is hogy ír-e valamit hogy melyik fajta, de sajnos nem)
(#705) Sonja :
Leírtam fent, sajnos nem lehet szoftveresen csak 1 darab gombbal. Kipróbálom akkor azt a programot amit te ajánlottál. [link]Köszönöm szépen mindenkinek!

Üdv.
(#706) Sonja :
Uhhh, az jöhet, ne tartsd magadban!
-
Fuel
tag
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás Linux-hoz, amivel tudom nézni az egérnek a DPI-jét és lehetőleg ne is tegye tönkre az egeret. (nem nyúl bele a firmware-be)Köszönöm szépen előre is!
Üdv.
-
Fuel
tag
Valaki tudna ajánlani videókonvertáló programot, ami bevált és jó minőségbe alakítja át a videókat?
Köszönöm szépen előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő