Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ehhh, nem, én kérek elnézést, most így újra elolvasva talán picit rossz lett a nyelvezete a hozzászólásomnak. Akár sértő is lehet, ha olyan hangsúllyal olvassa valaki. Nem így akartam. Köszönöm a segítő szándékot. Öszintén remélem, hogy nem bántottalak meg vele.
Ahogy fentebb írtam, csak WebUI megoldás lehet a több OS (Android, iOS, MacOS, Win, Linux) miatt. És bár ezek mindegyikére van valami külön-külön App, a problémát tovább nehezíti, hogy ezen eszközök nem mindegyike a sajátom. Emiatt nem várható el, hogy telepítsek az eléréshez más eszközére bármit. Szóval emiatt marad a webfelület.
A megoldás egy második webfelület lesz (nginx fut a szerveren) ami csak annyit csinál, hogy listázza a torrenteket és elemenként ki-/bekapcsolható lesz a globális sebesség limit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Hardcore café
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest