Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Több sor most csak a több eltérő példa miatt szerepel.
Jaja, amúgy ez megvolt most. Ahogy mondod, azért is lesz ez a terminalos módszer nekem szimpi, mert tényleg csak egyetlen sor kell ezután, nem kell ezekkel a kifejezetten bonyolult programokkal vacakolnom. A Handbrake is egyszer megoldotta, más beállításokkal már nyavajgott valamiért.
Egyszóval ez esetben tényleg úgy van, ahogy a nemGUI nokedlik emlegetik, hogy sokkal gyorsabb és egyszerűbb a terminalt használni. (nekem nincs is ezzel gondom, ha van kis help hozzá, mint a mostani is például)
Tényleg köszi, hogy bíbelődtél vele! Szerintem egy fél fekete pontodat törölhetem is.
(vagy nem is neked volt.....)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

(vagy nem is neked volt.....)