Hirdetés

Aktív témák

• bdav

őstag

na 1. körben kifejezném hogy nagyon tetszik az ötlet, ugyanis jómagam is többször próbálkoztam különböző linuxokkal, de eléggé sikertelenek voltak a kísérleteim (részemröl a nagyon lama kategoriába tartozom, egy rohadt operát nem sikerült használhatóan feltenni uhu 1.0 alá - ugy hogy normálisan megjelenjen minden oldal).

élő tali is jó ötlet lenne, de egy állandóbb topik is, vagy akár több itt a ph-n, ahol kezdü linuxosok kérdezgethetnének (mondjuk nyitni egy uj topikot adott disztribucionak, ha kellö számu vállalkozó egyén van rá hogy belevágjon, és akkor nem keveredne az info). azért inkább a ph-n, mert itt regisztrálva vagyok + ismerös társaság + stb... ja és bennetek feltétlen megbizom

mellesleg pl. a szabilinux nevü oldal nem rossz valoban, de mondjuk netosztást akartam beállítani az alapján, és nagyon nem jött össze (ök ipchains nevü progit használtak hozzá, nekem az uhuban iptables van - ok nem ezzel kéne kezdeni a linuxozást, de épp szükség volt rá; most vmi kódgenerátor által összerakott cucc van, hát nem'tom mennyire hatékony)

Aktív témák