Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
szoval akkor konkretan:
ugy csinaltam meg a gepet, hogy a mobilrackban levo winyora tettem fel a linuxot, es a biosban beallitottam hogy hdd-4 rol bootoljon, es hogy boot other devices=on. tehat ha bekapcsolom a rackot, akkor a linux indul, ha nem akkkor a windows. ez igy kurva kenyelmes lenne:
-UHU-val ez mukodott is.
-Mandrake 10 neha eleg erdekes modon fagyott, egyszercsak kimerevedett az egesz kepernyo egerkurzor se mozdult, semmire nem reagalt stb.
-suse 9.2 pro-t akartam feltenni, es amikor elkezde vna feltenni a csomagokat, kifagyott a rendszer (vagyis nem, mert ha atvaltottam a 6-os munkamezobe vagy mi (ctrl+alt+F6) akkor ''ezerrel futottak a sorok'', de latszolag ugyanazok). viszont ha racket kikuszobolve kotottem ugyanoda a winyot (hdd), akkor minden ment rendesen. (most igy lett feltelepitve a suse, onnan irok most.)
viszont rack masolasra, particionalasra meg uhu linuxra hibatlanul mukodott eddig. biztosnem a winyoval vana gond, mert tobbel probaltam, mindig ugyanaz volt az eredmeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest