- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee_70
senior tag
Adott egy gép, dual boot Win10 és Linux Mint17. A Win és a LINUX fizikailag másik driveren van. Szeretném a Win10-et Win7-re cserélni.
Ha újrarakom a Win-t, akkor újraírja az MBR-t és nem fogom elérni a Linux-ot. Jól gondolom?
Hogyan tudom megoldani, hogy megmaradjon a LINUX is?
-
Zolee_70
senior tag
Nincs alternatíva, az MS Office kell(ene).
Sajnos elakadtam, valamiért nem akar sikerülni a NAS meghajtó állandó mountolása, hogy lássa az Office. minden úgy csinálok, mint ahogy le van írva, de nem látja, pedig a fájlkezelőben ott van.
-
Zolee_70
senior tag
Köszönöm a választ, de sajnos mindkettővel elakadtam.
A társításnál, miután a Playonlinuxban hozzáadtam a fájlkiterjesztéseket és beállítottam a megfelelő programot, az adott pl.doc fájlra jobb klikk, megnyitás ezzel menüben nincs ott a Playonlinux...így nem tudom hozzáadni.
A másik megoldásnál meg a mountolás nem megy.
-
Zolee_70
senior tag
Sziasztok!
Kezdő vagyok a linux területen, segítséget szeretnék kérni.
Feleségem gépére raktam fel a Linux Mint 64 bit-es verzióját, de fenn van még a win10 is. A cél, hogy a Win10 lekerüljön.
Egyelőre maxi elégedettség (korábban a win10 erőszakosan települt, majd mindenféle baj volt vele, (random fagyások, videókártya illesztő leállások), ezért a váltás.
Viszont az MS Office-ra szükség van Linux alatt is. Fel is raktam PlayOnLinux segítségével a 2007-es verziót.
A hosszú bevezető után a probléma: a dolgainkat egy NAS-on tároljuk, így az azon levő fájlokat kellene megnyitni a Linux-on levő MS Office-al, de nem érem el. Fájlkezelőben ott van, de onnan meg nem nyílik meg az MS Office, csak a Libre, az MS Office-ból meg csak a gyökérkönyvtárat látom, onnan nincs tovább.
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest