- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
svili
tag
Hi!
Mint 15 Xfce-t telepítettem a következő konfigra:
Inter Celeron CPU 2.40 GHz
768 MB RAM (512+256)
REALTEK RTL 8139 Ethernet kártya
TAP Win32 Adapter OAS
Samsung 300 GB HDD
NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP 8X videokártyaBár az XP is vidáman elfutott rajta, de sokkal gyorsabb a Mint-tel.
Egyetlen apró hibát tapasztaltam: a tálcán lévő óra - esetenként a menügomb - csak halványan látható, ha rákattintok akkor utána "rendesen2 látszik. Egyes menüpontokban az elemekhez tartozó kis ikonok csak lassan jönnek elő.
A másik gondom, hogy át akartam nevezni egy XP-ből "örökölt" partíciót, de nem sikerült és a formázásra is hibaüzenetet küldött csak a Mint..Ezen a gépen rendesen működne a Mate is?
-
svili
tag
Sziasztok!
Egy Dell Inspiron 1018 netbookon live módban megy a Mint 14 Mate - 1,6 GHz 2 magos proci, 2 Gb RAM.
Nemcsak netezni próbáltam, hanem a Gimp-pel megynitottam képeket és elindítottam a LibreOffice Writert is. Elfogadható sebességgel ment mind a 2 - így nyugodtan feltelepíthetem a Mate-t, vagy inkább maradjak az xfce mellett? -
svili
tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 1018 típusú netbook-on eddig kitűnően "muzsikált" a Linux Mint 12 32 bites verziója, de tegnap óta nem működik rajta a wifi-elérés. ugyan a kis ikon fenn van a felső sávban, de nem lehet bekapcsolni...
A hálózati beállításoknál a repülő mód állandóan visszakapcsolódik, hiába kapcsolom ki (pedig nincs is beépített 3g modem a gépben..)
Kb. egy hónapja raktam rá a Mintet, akkor semmi gond nem volta a wifi-vel, már a live CD-s indításnál csont nélkül működött.
A múlt héten pár egyszerűbb játékot telepítettem -természetesen a Mint szoftverközpontból - pasziánsz, tetris, sudoku... De nem hiszem, hogy ezek bele tudnának kavarni a kernelbe.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest