Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Az paneles egy ikonos megjelenítés megoldható Cinnamon alatt, KDE környezetben és MATE alatt is. Nem tudom, hogy több monitoros üzemben (vagy virtuális asztalnál) csoportosítja-e az összes kijelzőn futó alkalmazásokat, nincs vele tapasztalatom, ki kell próbálnod.
-
-
Szerintem csinálj egy tiszta Mint 17.3 XFCE telepítést, kezdj el vele ismerkedni, próbáld a beállításokat!
Ha még nem is láttad, addig tök felesleges kérdéseket feltenni, hogy ezt vagy azt meg lehet-e csinálni.
Bocs, hogy ezt mondom, de ha még a disztrót sem találod meg, akkor van mivel tölteni az idődet a 17.3 telepítése után.A Cinnamon testreszabhatóbb, de erre majd rájössz, ha megismered mindkettőt!

(#4878) SirAlo Ezek a Xubuntus ppa-k, felejtsd el őket. A Mint 17.3 XFCE már 4.12-es verziót használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hmm, nem tudom, ennyire nem mélyültem el ezekben, de ha totál olyat akarsz, mint a Win...akkor azt kellene használnod! 

Rowon