- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fene tudja mit ronthatsz el, szerintem adatpartíciót nem is kéne Timeshift-tel mentened, nincs kizárva, hogy ezt nem is tudja, mivel értelmetlen funkció lenne. (de az is lehet, hogy nem voltak csatolva, hagyd az NTFS-t a fenébe, ami azon van simán tudod másolni/menteni)
Nekem egy állandó és több nem mindennapos használatú partícióm van, 20, 14,14,14 ....GB-osak. A rendszer ha már használtam, belakott vagy 10-12 gigát, ha adsz neki 20GB-ot, sokáig elég lesz, rengeteg program felmegy rá. Ha hosszú idő eltelt, a régi kerneleket érdemes azért lepucolni.
#8861) growler
Ahogy kéklufi mondja, a Win csak azt látja, hogy számára ehető a partició, ezek amúgy is közösen használt particiók, a Win mindent csinálhat velük. Szerencsére Linux alatt nem töredezik, csak minimálisan, ha fogy a hely. De lehet hülyeséget beszélek, mert az inkább az ext-nél van.....megzavart ez a nick-váltás.
(#8860) Mirr Murr
Most meg tollas lett a hátam!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Futás, futópályák
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest