- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz
OldAkita #5384 üzenetére
Közben az történt hogy próbaképp nem nyomtam a shift-et és most már adja a menüt
Viszont a hajam égnek áll, mert a windows tényleg nem kezeli az egeret. Lehet hogy az a baja hogy a telepítés után még az alaplapi drivereket se tettem fel hanem azonnal kezdtem a Linuxot telepíteni? Na mindegy max újra megcsinálom az egészet.
Összefoglalva: Ha valaki szintén ilyen problémába fut bele hogy a linux telepítése után nem jelenik meg a menü, akkor csak simán nyomi kell a Shift-et a boot ideje alatt és a menü meg fog jelenni
Viszont, mégiscsak hozzá kellene nyúlni ahhoz a menühöz mert a windowst akarom indítani elsősorban. A múltkor valami bootmanagerrel vagy mivel simán első helyre tudtam hozni a windowst csak nem írtam fel hogyan -
lev258
veterán
válasz
OldAkita #5384 üzenetére
Ezek szerint valami beállítás tényleg félrecsúszott a Grub generálásnál.
Ebben a fájlban: /etc/default/grub
Valahogy így nézzenek ki a megfelelő sorok:
#GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0
GRUB_HIDDEN_TIMEOUT_QUIET=true
GRUB_TIMEOUT=10
Ezután kell majd sudo update-grub. Nálam legalábbis így néz ki a fájl.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest