- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #5243 üzenetére
1-2. A fényerőt tudom állítani a laptopon is gombokkal, csak fura, hogy nem jegyzi meg a beállításokat. A hangerőt megjegyzi, rosszul írtam. A bejelentkezési hang hangos.
3-4. Valamiért azt gondoltam az egész listát látni fogom, vagy az alkategóriák alatti összes szoftvert. Az nem baj, ha nekem kell utána járnom mit szeretnék, csak mivel nem tudom mire keressek, így kicsit nehezebb. Főleg, hogy néhány szoftvernek más a neve telepítés után, mint a Software Managerben. A "linux mint rts games" meg elég tág fogalom gugliban, de ezek szerint kicsit naiv voltam.
6. Igen, Intel IGP van a laptopban. Van a rendszerben olyan app, ami kijelzi az összes hardvert, esetleg drivert vagy le kell töltenem hozzá szoftvert?
(#5244) Raynes Igen, bocsánat, csak így belecsaptam a közepébe. Linux Mint Cinnamon-t használok, 17.3 (Rosa). A használok erős szó, most ismerkedem a linuxszal.
(#5246) spammer Lenovo T420 a laptop, amit használok. Megnézem a kezdő topikot, hátha van ott megoldás.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest