Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
1-2. A fényerőt tudom állítani a laptopon is gombokkal, csak fura, hogy nem jegyzi meg a beállításokat. A hangerőt megjegyzi, rosszul írtam. A bejelentkezési hang hangos.
3-4. Valamiért azt gondoltam az egész listát látni fogom, vagy az alkategóriák alatti összes szoftvert. Az nem baj, ha nekem kell utána járnom mit szeretnék, csak mivel nem tudom mire keressek, így kicsit nehezebb. Főleg, hogy néhány szoftvernek más a neve telepítés után, mint a Software Managerben. A "linux mint rts games" meg elég tág fogalom gugliban, de ezek szerint kicsit naiv voltam.

6. Igen, Intel IGP van a laptopban. Van a rendszerben olyan app, ami kijelzi az összes hardvert, esetleg drivert vagy le kell töltenem hozzá szoftvert?
(#5244) Raynes Igen, bocsánat, csak így belecsaptam a közepébe. Linux Mint Cinnamon-t használok, 17.3 (Rosa). A használok erős szó, most ismerkedem a linuxszal.

(#5246) spammer Lenovo T420 a laptop, amit használok. Megnézem a kezdő topikot, hátha van ott megoldás.
Köszi mindenkinek a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Autós topik
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel topik
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon