- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
ubyegon2 #1947 üzenetére
Én konkrétan a KDE verziót próbáltam ki 1 hete a 17.1-ből, és már telepítés utáni első indításkor kifagyott a boot során, aztán onnan kezdve reset,reset,reset és még mindig semmi, pedig 20 percig hagytam minden alkalommal, hátha magához tér. Ebből hogy a retkes paraszt életbe dertítsem ki, mi okozta? A faxom ki van már, hogy a többség(tisztelet a kivételnek) képtelen normális hangnemben kommunikálni és csak a kocsmai stílust ismeri.
-
Bohus
aktív tag
válasz
ubyegon2 #1947 üzenetére
Nincs azzal semmi baj ha valaki backup ISO-t használatára buzdít, megvan a létjogosultsága. Tiszta és gyors módja a rendszer teljes visszaállításának, bár nyilván vannak hátrányai is (pl. elvesznek a legutóbbi mentés óta eszközölt beállítások, ami annál számottevőbb, minél ritkábban ment valaki). Én egyébként erre a célra a Clonezillát használom.
A MINT mentéskezelőjét még nem próbáltam, egyértelműen hasznos funkció a saját fájlokról és szoftverösszeállításról mentést készíteni, de nem valószínűsítem, hogy ezek visszaállításától a rendszer abnormális viselkedése helyreállna.
Nálam a 17.1 MATE - ahogy írtam - bosszantó dolgokat művel, hogy ez az upgrade következménye, vagy tisztán telepített 17.1 is produkálna hibákat, azt nem tudom. Az is lehet, hogy én eszközöltem valami olyan változtatást - verziótól függetlenül -, aminek a következménye a mostani instabilitás. Mindenesetre nem adom fel, próbálok megoldást keresni, most is Mint alól írok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AliExpress tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged