- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
ubyegon2 #15079 üzenetére
Részemről is egy kis update: nálam tényleg az egér halt meg, már össze-vissza kattintgatott mindenfélét, szóval lecseréltem egy Logi MX Master 3S-re.
Mivel a billentyűzetem is egy Logi, így egy Bolt vevővel megy mindkét eszköz, a Solaar-ban az egérgörgő "racsniságán" is állítani tudtam, tökéletes.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
ubyegon2 #15079 üzenetére
Nálam nem segített.
Solaar eleve kiesett, mert egy Asus egerem van, imwheel telepítés és futtatás (imwheel -b 45) után nem éreztem változást, már minden létező USB portot végigpróbáltam, mivel volt, akinél ez helyrehozta, de nem lett jobb.
Szerintem az lehet, hogy a még két éve sem vásárolt Asus WT425 ennyit tud.
Azt meg hadd ne mutassam meg, hogy hogy néz ki, lekopott róla a festék, ahol hozzáérek, undorító.(Néha visszasírom a régi MS IntelliMouse-omat, szerintem az volt az eddigi legjobb, csak már nem viselnék el vezetékes egeret...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest