- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotadi
tag
válasz
CPT.Pirk #14610 üzenetére
A telepítőben lévővel.
Telepítés során kézi particionálást választottam, 120GB SSD-re mindet a "/"
Továbblépéskor jelezte, hogy nincs "EFI partició". Továbbléptem és kész.Megnéztem egy régi C2D-s laptopon, korábban a telepítésnél az egész lemez felhasználása volt kiválasztva. Van rajta EFI partició de a gép csak az MBR-t ismeri, működik!
-
válasz
CPT.Pirk #14610 üzenetére
Elég sokszor telepítettem mostanában, volt másik rendszer alatt készített új partició vagy törölt partició, amin disztró volt, mindig Legacy-ban telepítettem, az install helper particionáló részében mindig bejelöltem a formázás-t. Annyi szokott történni, hogy felugró ablak figyelmeztet, hogy UEFI-ben kéne telepítenem, de ezt ignorálom és települ/működik rendben utána.
Ahogy olvasom, elvileg magától kellene döntenie a telepítőnek az MBR / GPT kérdésben
Régebben választható volt, hogy Legacy/UEFI telepítést akarsz, de már ezt nem látom, nyilván ha MBR-t talál a kiírt telepítő eszközön lévő rendszer, akkor ahhoz társít...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Yettel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Formula-1
- Asztrofotózás
- Tőzsde és gazdaság
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest