Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Frawly #13286 üzenetére

Az M4700-ban mindenképp van dedikált GPU, az 1000%, a kérdés itt csak az, hogy a 3 opcióból melyik van benne.

Remélem a legjobb, mert ez tényleg folyamatos durva melóra volt használva, mondjuk már maga az a tény, hogy 2012 óta nyomja a képek renderelését.....nagyon kemény, az tuti, hogy közel egymilla volt az ára, de ha valami megdolgozik az áráért, akkor ezek az üzleti Dellek azt tették. Most nálam nyugdíjasként elketyereg még egy darabig tesztelésre. Mindig mennek a viták, hogy új consumer helyett inkább egy használt üzleti gép és nagyon igaz. Amit a HP 8570p is kapott már 3 év alatt, minimum 2 biliműanyag vacak kihalt volna a kezem alatt.

Lehet, hogy sok változást nem fogok érezni, talán a dVGA miatt mégis, de most már kíváncsi vagyok a dologra. Ami szimpi, hogy 3 meghajtó belefér, amik külső házakban vannak, azokat is bele tudom rakni, így nem lesz 4 helyen a sok multimédia, mert amit itthon vagy melóban nézegetnék, azt nem rakom NAS-ra, majd meglátjuk a wifije is mit bír, valamikor talán a gigabitet is beköti a Digi, szóval ez lesz mégis majd az igásló. Tényleg ez a 3 külön tárhely tetszik a legjobban benne, nem díjazom, hogy egy sokterás SSD, inkáb 2x1+egy kisebb, amit bármikor átrakhatok más gépbe, ezért nekem még akkor is SATA3 lenne a favorit, ha valamelyik gépbe NVMe is mehetne.

Dell-nél egy baj van, az akksi az nem sokat bír már, de 8570p-t is 99%-ban hálózatról használom.

Ami még tetszik, hogy 9 éves gépnél ritka, hogy a gyengébb felszereltség is 16GB memóriát jelent. ;] Ismerve tesóm memóbuziságát, lehet 32GB lesz benne.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés