Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
herdsman12
üzenetére
Dual Core laptopra Debian/Mint telepítés után látom, hogy már nincs Gimp.
Ezt én sem értem, mit jelent az, hogy nincs Gimp? Bionic tárolóban ott van Mint-nél is, Buster tárolóban is ugyanúgy.
-
Frawly
veterán
válasz
herdsman12
üzenetére
Biztos nem nézted be? A tárolóban sincs GIMP? Eléggé meglepne, főleg a Debian esetében. Szerintem már az alap tárolókban is meg kell lennie, de ha ott nem lenne, tuti van hozzá valami felvehető PPA. Drawing-ot még nem használtam.
Archon, Voidon tuti van GIMP. Mármint a tárolókban. Alapból nyilvánvalóan nem minden disztróban van mellékelve, mert sok helyet tud foglalni, és nem szívesen hízlalja ilyenekkel az iso lemezképet mindenki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Plazma TV topic
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Gear S3 - második kör
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon