- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
Cucuska2 #11034 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de már megrendeltem a Windows rendszert. Nem akarok nagy eszme futtatába kezdeni, de a helyzet a következő: telepítettem a 18.3- at magyar nyelven. Felé magyar felé külföldi, írtam a helyesírás javítás problémáról ahol a segítség teljesen más grafikai megjelenítést tartalmaz mint nekem van. Írtam a telepítő lemez problémáról ahol kijelölöm hogy mit akarok csinálni a letöltött fájl - al és bedugtam a pendrive a gépbe de az indítás nem aktív mert kell egy megerősítést nyomni ami sehol nincs feltüntetve. Nagyon köszönöm hogy mindenki segített, de két gondolat. Most meszelték el a Windows anya vállalatát hogy többek között nálunk is eszméletlen pénzt fektetett a kormány vesztegetésébe.( Nem tudom akkor ki volt hatalmon éppen ) Ezért nincs egy olyan software elérhető amin nem kell állítani semmit, csak elindítani és használni, vagyis az átlag ember is tudja használni. Az ország nem fordít erre pénzt. Az USA elnöke az mondta a Német Kancellárnak hogy Európa ugyan olyan rossz mint Kína csak kisebb. Huawei történet után senki nem gondolkodik azon hogy ha lekapcsolják a rendszerüket akkor az unió gazdasága mert minden kommunikációs forma rajtuk vezet keresztül egy nap alatt megborul. Mégegyszer köszönöm nem rajtatok múlt hogy nem tudtam megbirkózni a feladattal
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest