- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cucuska2
addikt
válasz
ubyegon2 #10767 üzenetére
Hú, de félre írtam, illetve megzavart a mintinstall/szoftverközpont.
Tehát: van amintupdate
, ami szép, szeretjük, mert működik.
Van amintinstall
, ahonnan semmit sem szoktam telepíteni. (Az Ubuntus változatát ennek utáltam, folyamatosan crashelt, így hanyagoltam.)
Az autofrissítést nem tudom miért írtam, nem arra gondoltam.
A Synaptic Package Manager pedig csak egy frontend, olyan mint az octopi Manjaro alatt. Valahogy sosem éreztem szükségét ilyen használatának Ubuntu*-n, mert az apt-get nagyon beszédes és segítőkész, valahogy pacman alatt már ezt nem éreztem. (pacman -Syyu
vsapt update && apt upgrade
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest